nl
en
fr
Wachtwoord vergeten?

Verzamelfacturen nu ook per e-mail beschikbaar

13-11-2019

Wanneer u bij ons een machtiging heeft afgegeven ontvangt u maandelijks uw verzamelfactuur per post. Deze verzamelfacturen zijn al digitaal beschikbaar op onze website in “Mijn Holland Pharma” onder de button ‘Facturen’. Vanaf nu kunt u naast uw reguliere facturen ook uw verzamelfacturen per e-mail ontvangen. Via de button ‘Bedrijfsprofiel’ kunt u aangeven dat u uw facturen per e-mail wilt ontvangen en op welk (afwijkend) e-mailadres.

Afmelden verzamelfactuur per post
Doet u milieubewust met ons mee? Zet de optie ‘Ik wil mijn verzamelfacturen per post ontvangen’ dan op nee. U kunt uw keuze hiervoor eenvoudig aangeven via “Mijn Holland Pharma” in uw ‘Bedrijfsprofiel’ onder het kopje ‘Voorkeuren’.

Of stuur een e-mail met uw klantnummer en uw voorkeur en naar info@hollandpharma.nl, zodat wij dit voor u aanpassen. Wilt u uw facturen op een ander e-mailadres ontvangen dan uw standaard e-mailadres? Geef dit dan duidelijk aan.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Belangrijke mededeling melatonine producten van 0,3 mg en hoger. Lees meer...

11-11-2019

Per november 2019 gaat de IGJ intensiever handhaven op producten met melatonine, met een dagdosering van 0,3 mg melatonine en hoger.  Op dit moment is niet duidelijk of een melatonine product met meer dan 0,3 mg melatonine als geneesmiddel of voedingssupplement wordt gezien. De IGJ gaat daarom per product beoordelen of het een geneesmiddel is of niet.  Holland Pharma heeft daarom besloten om in afwachting van de uitspraak van IGJ, producten met 0

Ontdek de tincturen van Apeiron-Vitaal

08-11-2019

Apeiron-Vitaal Immuno bevat 15 kruiden, waaronder zwarte bes, wilde cichorei en rode zonnehoed. Ook zijn vitamine B12 en vitamine C toegevoegd. Vitamine B12 ondersteunt het immuunsysteem en het energieniveau. Ook vitamine C ondersteunt de afweer van het lichaam.