nl
en
Wachtwoord vergeten?
banner_HP_VA_404x260_svt_wk33.png

Verkoopstop HGX ‘natuurlijk middel tegen bladluis, wolluis e.a.’

Door veranderende Nederlandse wetgeving mag het product HGX “natuurlijk middel tegen bladluis, wolluis e.a.” (EAN code 8711577004262) met ingang van 1 oktober 2018 niet meer verkocht worden en moet het uit de schappen verwijderd zijn.

Wij adviseren u daarom dringend de HGX “natuurlijk middel tegen bladluis, wolluis e.a.” voor deze datum zoveel mogelijk uit te verkopen. Mocht u op 1 oktober 2018 onverhoopt nog enige restanten hebben, dan kunt u deze via de gebruikelijke rondgang aan uw HG vertegenwoordiger meegeven om te laten vergoeden. Heeft u het product via Holland Pharma besteld? Neem dan contact op met onze afdeling klantenservice om de producten terug te sturen en te laten crediteren.

Bescherming tegen muggen en teken met Care Plus

 • Care Plus® DEET: sterk insectwerend middel op basis va DEET. Biedt tot 10 uur bescherming tegen muggen en 5 uur tegen teken.
 • Care Plus® Natural: op basis van natuurlijke lemon-eucalyptus extracten. De werkzame stof Citriodiol® biedt tot 6 uur bescherming tegen stekende insecten en teken. Geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden en de gevoelige huid. Bevat geen DEET.
 • Anti-Teek: gebaseerd op extract van de lemoneucalyptus plant. Beschermt tot 6 uur tegen teken. Geschikt vanaf 3 maanden.

Bekijk hier het hele Care Plus assortiment >

Uitbreiding bereikbaarheid klantenservice

Vanaf 1 september kunt u ons ook ’s avonds en in het weekend bereiken via chat, e-mail en telefonisch.  

 

Bereikbaarheid per 1 september 2018:

 • Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur
 • Zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur
 • Zondag van 17.00 tot 21.00 uur

Groothandel

Bent u op zoek naar een totaalleverancier?

Dan bent u bij Holland Pharma aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor ruim 67.000 verschillende producten, zoals voeding, voedingssupplementen, lichaamsverzorging, (natuur)geneesmiddelen en alle aanverwante medische producten. Binnen ons assortiment vindt u een ruime keuze biologische en glutenvrije producten.

​Kies voor gemak

Bestellen doet u snel en eenvoudig 7 dagen per week via onze website. Bestelt u voor 18.00 uur, dan versturen wij uw bestelling nog dezelfde dag. U kunt iedere dag bij ons bestellen, zodat u altijd direct over de juiste artikelen beschikt. Uw bestellingen bezorgen wij dagelijks van maandag t/m zaterdag.

Profiteer ook van onze aantrekkelijke kortingsstructuur. Hoe meer u bij ons afneemt hoe meer korting u ontvangt.

One-stop-shopping

Met ons unieke one-stop-shopping concept vindt u alles onder één dak. Neem snel een kijkje in ons assortiment en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Klant worden?

Vul het online aanvraagformulier in of neem contact op met de klantenservice!

Bewustwinkelen.nl

Consumenten bestelsite

Bewustwinkelen.nl is de consumenten bestelsite van Holland Pharma. Kijk op deze pagina voor meer informatie.

 

Topsporters

Holland Pharma ondersteunt een aantal Nederlandse topsporters door ze de juiste vitamines en voedingsssupplementen aan te bieden. Op dit moment sponsort Holland Pharma het Bewustwinkelen.nl / Teklab / Freewheel marathon schaatsteam, De Graafschap, Hilde Jager, Manon Dol en Junior Degen. Beweeg met de cursor over de betreffende sporter voor meer informatie.

 • Team Bewustwinkelen.nl / Teklab / Freewheel

  Het doel van de ploeg is vooral de lijn van vorig seizoen doortrekken. Er zijn meerdere top 10-klasseringen behaald en het team werd in meerdere kopgroepen, op zowel natuur- als kunstijs, vertegenwoordigd. De goede weg is ingeslagen en het team probeert dit verder uit te bouwen. De ploeg heeft dit seizoen een regioteam waarin de kleuren van Bewustwinkelen.nl regionaal worden gedragen.
 • De Graafschap

  Tot verrassing van velen berichtte De Graafschapbode op 15 februari 1954 dat in Doetinchem een profclub is opgericht die onder de naam De Graafschap aan de betaalde competitie gaat deelnemen. Tot op de dag van vandaag spelen zij nog steeds in Stadion de Vijverberg in het Achterhoekse Doetinchem. Dit seizoen komen zij uit in de Eredivisie.
 • Hilde Jager

  Hilde Jager (1997) is een jong judo talent. Ze is drievoudig Nederlands Jeugdkampioen en heeft een zilveren medaille gewonnen tijdens het Nederlands Kampioenschap voor senioren. Ook won ze zilver tijdens het EJOF. Haar doel is om een gouden medaille te winnen tijdens de Olympische Spelen.
 • Manon Dol

  Manon Dol (1995) is een schaatstalent die deze winter alweer voor het 3e jaar ondersteund wordt door Holland Pharma. Aankomend seizoen hoopt Manon zich wederom te kwalificeren voor de natuurijswedstrijden en daarop met hr specialisme hoge ogen te kunnen gooien.
 • Junior Degen

  Junior Degen (1993) komt uit in de gewichtsklasse tot 73 kg. Hij is de Nederlands kampioen van 2017 en streeft ernaar om vanaf de zomer van 2018 het kwalificatietraject voor de Olympische Spelen van Tokio op te pakken.