nl
en
fr
Wachtwoord vergeten?
HP collinesdeprovence_banner404x260 week 40 2020.png

Verlenging btw-nultarief op mondkapjes t/m 31 december

Vanaf 1 juni moet iedereen in het openbaar vervoer (bus, tram en trein) een mondkapje dragen. Tot en met 31 december 2020 is over de levering van mondkapjes geen btw verschuldigd. Verkopers van mondkapjes kunnen de voorbelasting blijven aftrekken. De bedoeling van deze maatregel is dat de mondkapjes goedkoper worden voor de consument.

Klik hier voor meer informatie.

 

Bron: Belastingdienst

Nieuw STARBALM desinfecterende hand Gel in 60 en 500 ml

Een tweede Corona golf of niet,  schone handen zijn altijd van belang!

 • Zonder water te gebruiken 
 • Handdoek niet nodig 
 • Medische hulpmiddel klasse 1
 • Dood 99,9 % van alle bacteriën
 • Met Aloë Vera 

Nu met 20% korting
(geldig t/m 31 oktober 2020)

Bestel hier>

Chocolatemakers

Chocolatemakers kiest bewust voor de hoogste kwaliteit “single origin” cacaobonen, weinig suiker en natuurlijke ingrediënten zoals cacaonibs of koffie. De chocolade is volledig gluten- en notenvrij. Lekker, gezond en op ambachtelijke wijze gemaakt in de fabriek, die op zonne-energie

Bestel hier>

Groothandel

Bent u op zoek naar een totaalleverancier?

Dan bent u bij Holland Pharma aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor ruim 75.000 verschillende producten, zoals voeding, voedingssupplementen, lichaamsverzorging, (natuur)geneesmiddelen en alle aanverwante medische producten. Binnen ons assortiment vindt u een ruime keuze biologische en glutenvrije producten.

​Kies voor gemak

Bestellen doet u snel en eenvoudig 7 dagen per week via onze website. Bestelt u voor 18.00 uur, dan versturen wij uw bestelling nog dezelfde dag. U kunt iedere dag bij ons bestellen, zodat u altijd direct over de juiste artikelen beschikt. Uw bestellingen bezorgen wij dagelijks van maandag t/m zaterdag.

Profiteer ook van onze aantrekkelijke kortingsstructuur. Hoe meer u bij ons afneemt hoe meer korting u ontvangt.

One-stop-shopping

Met ons unieke one-stop-shopping concept vindt u alles onder één dak. Neem snel een kijkje in ons assortiment en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Klant worden?

Vul het online aanvraagformulier in of neem contact op met de klantenservice!

Bewustwinkelen.nl

Consumenten bestelsite

Bewustwinkelen.nl is de consumenten bestelsite van Holland Pharma. Kijk op deze pagina voor meer informatie.

 

Topsporters

Holland Pharma ondersteunt een aantal Nederlandse topsporters door ze de juiste vitamines en voedingsssupplementen aan te bieden. Op dit moment sponsort Holland Pharma het Marijn den Hollander, BTF marathon schaatsteam, De Graafschap en Junior Degen. Beweeg met de cursor over de betreffende sporter voor meer informatie.

 • Marijn den Hollander

  Marijn den Hollander is een triatleet.
 • Team Bewustwinkelen.nl / Teklab

  Het doel van de ploeg is vooral de lijn van vorig seizoen doortrekken. Er zijn meerdere top 10-klasseringen behaald en het team werd in meerdere kopgroepen, op zowel natuur- als kunstijs, vertegenwoordigd. De goede weg is ingeslagen en het team probeert dit verder uit te bouwen. De ploeg heeft ook dit seizoen een regioteam waarin de kleuren van Bewustwinkelen.nl regionaal worden gedragen.
 • De Graafschap

  Tot verrassing van velen berichtte De Graafschapbode op 15 februari 1954 dat in Doetinchem een profclub is opgericht die onder de naam De Graafschap aan de betaalde competitie gaat deelnemen. Tot op de dag van vandaag spelen zij nog steeds in Stadion de Vijverberg in het Achterhoekse Doetinchem. Dit seizoen komen zij uit in de Keuken Kampioen Divisie.
 • Junior Degen

  Junior Degen (1993) is een judoka en komt uit in de gewichtsklasse tot 73 kg. Hij heeft onder andere de titel Nederlands kampioen van 2017 op zijn naam staan.