nl
en
Wachtwoord vergeten?
HP banner 404x260px Elete Sportdruppels.jpg

Dino Omega 3 Kauwgel

Visolie in smakelijke suikervrije kauwgel speciaal voor kinderen die geen of weinig vis eten kan de Dino Omega 3 Kauwgel een dagelijkse aanvulling zijn. 

Waarom Dino Omega 3 Kauwgel?

 • Hoge dosering (335 mg) omega 3-vetzuren per kauwgel
 • Hoge dosering DHA per kauwgel (250 mg)
 • DHA is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen1
 • DHA is goed voor het gezichtsvermogen1
 • In smakelijke kauwgel met citroen- limoensmaak.
 • De aanbevolen dosering voor kinderen vanaf 3 jaar is 1 per dag.

1 Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA.

Bekijk product > 

Nieuw: Organic India Ashwagandha

De beste kwaliteit kruidensupplementen en Tulsi thee worden sinds 2006 geproduceerd door Organic India, Bio Skal gecertificeerd.

Een van de ayurvedische topproducten is Ashwagandha, bekend als de ‘Indiase ginseng’. Het is een krachtig adaptogeen, rijk aan antioxidanten.

Bekijk product > 

Heeft u zich al aangemeld voor onze Informatiebeurs?

Op zaterdag 15 juni a.s. openen wij om 15.00 uur de deuren van Graafschap Stadion De Vijverberg voor onze jaarlijkse Informatiebeurs. U komt toch ook? 

Laat u informeren en inspireren! Wij bieden u een geheel verzorgde dag en de mogelijkheid om uw kennis te vergroten, nieuwe producten te ontdekken en voordelig in te kopen. En niet te vergeten, gratis entree!

Sluit aan bij een van de vele interessante lezingen, zoals de motiverende en inspirerende lezing van oud-schaatser Hein Vergeer; 'Vitaliteit & Gezondheid - Iedereen fit door gezond te leven, sportief bezig te zijn en zo de juiste balans te vinden'. 

Lees hier alles over de Informatiebeurs >

Groothandel

Bent u op zoek naar een totaalleverancier?

Dan bent u bij Holland Pharma aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor ruim 70.000 verschillende producten, zoals voeding, voedingssupplementen, lichaamsverzorging, (natuur)geneesmiddelen en alle aanverwante medische producten. Binnen ons assortiment vindt u een ruime keuze biologische en glutenvrije producten.

​Kies voor gemak

Bestellen doet u snel en eenvoudig 7 dagen per week via onze website. Bestelt u voor 18.00 uur, dan versturen wij uw bestelling nog dezelfde dag. U kunt iedere dag bij ons bestellen, zodat u altijd direct over de juiste artikelen beschikt. Uw bestellingen bezorgen wij dagelijks van maandag t/m zaterdag.

Profiteer ook van onze aantrekkelijke kortingsstructuur. Hoe meer u bij ons afneemt hoe meer korting u ontvangt.

One-stop-shopping

Met ons unieke one-stop-shopping concept vindt u alles onder één dak. Neem snel een kijkje in ons assortiment en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Klant worden?

Vul het online aanvraagformulier in of neem contact op met de klantenservice!

Bewustwinkelen.nl

Consumenten bestelsite

Bewustwinkelen.nl is de consumenten bestelsite van Holland Pharma. Kijk op deze pagina voor meer informatie.

 

Topsporters

Holland Pharma ondersteunt een aantal Nederlandse topsporters door ze de juiste vitamines en voedingsssupplementen aan te bieden. Op dit moment sponsort Holland Pharma het Marijn den Hollander, BTF marathon schaatsteam, De Graafschap en Junior Degen. Beweeg met de cursor over de betreffende sporter voor meer informatie.

 • Marijn den Hollander

  Marijn den Hollander is een triatleet. Zijn doel is om in de zomer van 2019 in de top-10 van de Ironman van Maastricht te eindigen en zich daarna te kwalificeren voor de Ironman in Kona.
 • Team Bewustwinkelen.nl / Teklab / Freewheel

  Het doel van de ploeg is vooral de lijn van vorig seizoen doortrekken. Er zijn meerdere top 10-klasseringen behaald en het team werd in meerdere kopgroepen, op zowel natuur- als kunstijs, vertegenwoordigd. De goede weg is ingeslagen en het team probeert dit verder uit te bouwen. De ploeg heeft dit seizoen een regioteam waarin de kleuren van Bewustwinkelen.nl regionaal worden gedragen.
 • De Graafschap

  Tot verrassing van velen berichtte De Graafschapbode op 15 februari 1954 dat in Doetinchem een profclub is opgericht die onder de naam De Graafschap aan de betaalde competitie gaat deelnemen. Tot op de dag van vandaag spelen zij nog steeds in Stadion de Vijverberg in het Achterhoekse Doetinchem. Dit seizoen komen zij uit in de Eredivisie.
 • Junior Degen

  Junior Degen (1993) komt uit in de gewichtsklasse tot 73 kg. Hij is de Nederlands kampioen van 2017 en streeft ernaar om vanaf de zomer van 2018 het kwalificatietraject voor de Olympische Spelen van Tokio op te pakken.