nl
en
Wachtwoord vergeten?
Promobanner_Utermohlen_HQ_banner_wk21_.jpg

Nieuw! Oliv Bio: gezichtsverzorging met olijf

Oliv Bio introduceert een hippe doeltreffende huidverzorgingslijn op basis van olijf en olijfbladextract met prachtige verpakkingen.

Olijfolie en olijfblad extract zijn rijk aan anti-oxydanten en beschermen de huid tegen vrije radicalen. Waarom olijf? Een olijfblad bevat 400 keer zo een sterke anti-oxydant werking als vitamine C.

 • ook treatments als peeling en masker
 • speciale lijn voor anti-aging en hyperpigmentatie

Probeer het nu. Bekijk de producten > 

Duidelijker overzicht aanbiedingen

Wij hebben het aanbiedingenaanbod overzichtelijker gemaakt, door de verschillende soorten aanbiedingen apart te vermelden. Zo kunt u nu eenvoudig onze jaar-, maand-, en Bewustwinkelen.nl aanbiedingen bekijken. Staffelacties vindt u onder jaaraanbiedingen. Onder de button speciale aanbiedingen vindt u de speciale staffelacties van leveranciers. Deze acties gelden alleen voor klanten waarvoor een afspraak met de leverancier is gemaakt.

Voor meer informatie over de acties kunt u contact opnemen met de afdeling Klantenservice of uw contactpersoon bij Holland Pharma.

Vivani: The art of Chocolate

De chocolade van Vivani wordt gemaakt in het Duitse Weinrich. Bij Vivani hebben ze het maken van chocolade tot een kunst verheven.

Het assortiment bestaat inmiddels uit 30 repen, elk met de kenmerkende smaak van échte Vivani-chocolade.

Bestel nu met 10% korting! (geldig t/m 20 mei)
 

Groothandel

Bent u op zoek naar een totaalleverancier?

Dan bent u bij Holland Pharma aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor ruim 67.000 verschillende producten, zoals voeding, voedingssupplementen, lichaamsverzorging, (natuur)geneesmiddelen en alle aanverwante medische producten. Binnen ons assortiment vindt u een ruime keuze biologische en glutenvrije producten.

​Kies voor gemak

Bestellen doet u snel en eenvoudig 7 dagen per week via onze website. Bestelt u voor 18.00 uur, dan versturen wij uw bestelling nog dezelfde dag. U kunt iedere dag bij ons bestellen, zodat u altijd direct over de juiste artikelen beschikt. Uw bestellingen bezorgen wij dagelijks van maandag t/m zaterdag.

Profiteer ook van onze aantrekkelijke kortingsstructuur. Hoe meer u bij ons afneemt hoe meer korting u ontvangt.

One-stop-shopping

Met ons unieke one-stop-shopping concept vindt u alles onder één dak. Neem snel een kijkje in ons assortiment en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Klant worden?

Vul het online aanvraagformulier in of neem contact op met de klantenservice!

Bewustwinkelen.nl

Consumenten bestelsite

Bewustwinkelen.nl is de consumenten bestelsite van Holland Pharma. Kijk op deze pagina voor meer informatie.

 

Topsporters

Holland Pharma ondersteunt een aantal Nederlandse topsporters door ze de juiste vitamines en voedingsssupplementen aan te bieden. Op dit moment sponsort Holland Pharma het Bewustwinkelen.nl / Teklab / Freewheel marathon schaatsteam, De Graafschap, Hilde Jager, Manon Dol en Junior Degen. Beweeg met de cursor over de betreffende sporter voor meer informatie.

 • Team Bewustwinkelen.nl / Teklab / Freewheel

  Het doel van de ploeg is vooral de lijn van vorig seizoen doortrekken. Er zijn meerdere top 10-klasseringen behaald en het team werd in meerdere kopgroepen, op zowel natuur- als kunstijs, vertegenwoordigd. De goede weg is ingeslagen en het team probeert dit verder uit te bouwen. De ploeg heeft dit seizoen een regioteam waarin de kleuren van Bewustwinkelen.nl regionaal worden gedragen.
 • De Graafschap

  Tot verrassing van velen berichtte De Graafschapbode op 15 februari 1954 dat in Doetinchem een profclub is opgericht die onder de naam De Graafschap aan de betaalde competitie gaat deelnemen. Tot op de dag van vandaag spelen zij nog steeds in Stadion de Vijverberg in het Achterhoekse Doetinchem. Dit seizoen komen zij uit in de Jupiler Legue.
 • Hilde Jager

  Hilde Jager (1997) is een jong judo talent. Ze is drievoudig Nederlands Jeugdkampioen en heeft een zilveren medaille gewonnen tijdens het Nederlands Kampioenschap voor senioren. Ook won ze zilver tijdens het EJOF. Haar doel is om een gouden medaille te winnen tijdens de Olympische Spelen.
 • Manon Dol

  Manon Dol (1995) is een schaatstalent die deze winter alweer voor het 3e jaar ondersteund wordt door Holland Pharma. Aankomend seizoen hoopt Manon zich wederom te kwalificeren voor de natuurijswedstrijden en daarop met hr specialisme hoge ogen te kunnen gooien.
 • Junior Degen

  Junior Degen (1993) komt uit in de gewichtsklasse tot 73 kg. Hij is de Nederlands kampioen van 2017 en streeft ernaar om vanaf de zomer van 2018 het kwalificatietraject voor de Olympische Spelen van Tokio op te pakken.