nl
en
Informatiebeurs Holland Pharma 2017
 

Hoe ervaart u de bereikbaarheid en levering van Holland Pharma?

Wij horen graag uw ervaring en mening en vragen hiervoor 5 minuten van uw tijd. Met deze enquête willen wij inzicht krijgen of wij onze dienstverlening moeten uitbreiden. Vul hier de vragenlijst in.

Levering rondom de feestdagen

Rondom de feestdagen hebben wij en zowel PostNL als DHL aangepaste levertijden. Bekijk hier de levering en bereikbaarheid rondom, Koningsdag, Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Lees meer > 

 

Groothandel

Holland Pharma is een groothandel in drogisterij-artikelen, zelfzorgmedicatie, natuurgeneesmiddelen en alle aanverwante medische producten. Het assortiment bestaat uit meer dan 67.000 verschillende artikelen! 

One-stop-shopping

Holland Pharma biedt als enige farmaceutische groothandel het 'one-stop-shopping' concept. Dit houdt in dat nagenoeg alle (medische) producten die aangeboden worden in drogisterij, apotheek, reformzaak of gezondheidscentrum uit voorraad leverbaar zijn. Hierbij kunt u denken aan:

  • Zelfzorgmedicijnen
  • Homeopathie
  • Voedingssupplementen
  • Lichaamsverzorging

​Kies voor gemak

Kies ook voor ons 'one-stop-shopping' concept en maak vandaag nog een afspraak met een van onze buitendienstmedewerkers. Zij vertellen u graag over onze service en voorwaarden. 

BewustWinkelen.nl

Consumenten bestelsite

Bewustwinkelen.nl is de consumenten bestelsite van Holland Pharma. Kijk op www.bewustwinkelen.nl voor meer informatie.

Bewustwinkelen.nl - Leef bewust, winkel bewust

 

Topsporters 

Holland Pharma ondersteunt een aantal Nederlandse topsporters door ze de juiste vitamines en voedingsssupplementen aan te bieden. Op dit moment sponsort Holland Pharma De Graafschap, Junior Degen, Manon Dol en Hilde Jager. Beweeg met de cursor over de betreffende sporter voor meer informatie. 

BTF Skate Team

BTF Skate Team is een vierkoppig dames marathonteam. Bewustwinkelen.nl is één van drie hoofdsponsoren. Het doel voor ko-mend seizoen is deel uit te maken van ver-schillende kopgroepen, enkele top 10 klas-seringen op de baan en natuurijs behalen, met plezier te sporten en voor verrassende uitslagen te zorgen.

De Graafschap

Holland Pharma is sponsor van voetbalclub De Graafschap die speelt in de Jupiler League. Daarnaast ondersteunen wij de spelers met een goed advies en assortiment voedingssupplementen.

Hilde Jager

Hilde Jager (1997) is een jong judo talent. Ze is drievoudig Nederlands Jeugdkampioen en heeft een zilveren medaille gewonnen tijdens het Nederlands Kampioenschap voor senioren. Ook won ze zilver tijdens het EJOF. Haar doel is om een gouden medaille te winnen tijdens de Olympische Spelen.

Manon Dol

Manon Dol (1995) is een schaatstalent. Na 2 top 10 klasseringen op natuurijs en een 16e plek op de afgelopen Alternatieve Elfsteden-tocht, hoopt zij zich bij de top 5 te rijden. Niet alleen op het ijs, maar ook in de zomer draagt zij bij wielerkoersen de kleuren van Bewustwinkelen.nl en Holland Pharma.

Junior Degen

Junior Degen (1993) is een veelbelovende jonge topjudoka die uitkomt in de klasse tot 66 kg. Hij is viervoudig Nederlands kampioen, zeer succesvol in de European Tour en deelnemer aan het EK en WK voor junioren. Op het EK -20 in 2012 werd hij 3e.
Zijn doelstelling: Rio 2016

Klant worden?

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden

Copyright 2015 - 2016 Holland Pharma

VOLG ONS

[F]
[T]

CONTACT

Holland Pharma
Bosberg 41
7271 LE Borculo
+31 (0)545 25 10 50
info@hollandpharma.nl