nl
en
Wachtwoord vergeten?
HEA18038-01-Banners_groothandel_Inhalatiecapsules_V2.jpg

Oliv Bio: huidverbetering op basis van olijfblad extract 

Oliv Bio introduceert een hippe doeltreffende biologische huidverbeteringslijn op basis van olijf en olijfbladextract met prachtige verpakkingen.

Olijfolie en olijfblad extract zijn rijk aan anti-oxydanten en beschermen de huid tegen vrije radicalen. Waarom olijf? Een olijfblad bevat antioxidanten die tot 400(!) keer sterker zijn als vitamine C.

 • ook treatments als peeling en masker
 • speciale lijn voor anti-aging en hyperpigemtatie

Bekijk de hele collectie met 10% korting!

Bruispoederformule als vloeibaar magnesium citraat

Goed voor zenuwen, spieren (o.a. het tegengaan van kramp) en minder stressgevoeligheid.

Magnesion® bevat 100% gehydrateerd (ionisch) magnesiumcitraat en is daardoor zeer goed en efficiënt opneembaar. Vriendelijk voor de maag en gemakkelijk in gebruik, voor jong en oud. Magnesion®, de nieuwe standaard voor magnesium suppletie. Kan prima in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt.

• Suiker en Natriumvrij
• 1 Glas per dag

Magnesium, het supplement van het jaar! Nu met 25% korting op uw inkoopprijs!

Bestel hier>

Wijziging datum Holland Pharma Informatiebeurs

Vanuit verschillende hoeken vingen wij op dat zaterdag 1 juni 2019 niet de meest ideale keuze was voor de Holland Pharma Informatiebeurs. Dit in verband met Hemelvaartsdag de donderdag er voor. Om deze reden hebben wij besloten de Informatiebeurs te verschuiven naar zaterdag 15 juni.

Meer info>

Groothandel

Bent u op zoek naar een totaalleverancier?

Dan bent u bij Holland Pharma aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor ruim 67.000 verschillende producten, zoals voeding, voedingssupplementen, lichaamsverzorging, (natuur)geneesmiddelen en alle aanverwante medische producten. Binnen ons assortiment vindt u een ruime keuze biologische en glutenvrije producten.

​Kies voor gemak

Bestellen doet u snel en eenvoudig 7 dagen per week via onze website. Bestelt u voor 18.00 uur, dan versturen wij uw bestelling nog dezelfde dag. U kunt iedere dag bij ons bestellen, zodat u altijd direct over de juiste artikelen beschikt. Uw bestellingen bezorgen wij dagelijks van maandag t/m zaterdag.

Profiteer ook van onze aantrekkelijke kortingsstructuur. Hoe meer u bij ons afneemt hoe meer korting u ontvangt.

One-stop-shopping

Met ons unieke one-stop-shopping concept vindt u alles onder één dak. Neem snel een kijkje in ons assortiment en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Klant worden?

Vul het online aanvraagformulier in of neem contact op met de klantenservice!

Bewustwinkelen.nl

Consumenten bestelsite

Bewustwinkelen.nl is de consumenten bestelsite van Holland Pharma. Kijk op deze pagina voor meer informatie.

 

Topsporters

Holland Pharma ondersteunt een aantal Nederlandse topsporters door ze de juiste vitamines en voedingsssupplementen aan te bieden. Op dit moment sponsort Holland Pharma het Marijn den Hollander, BTF marathon schaatsteam, De Graafschap en Junior Degen. Beweeg met de cursor over de betreffende sporter voor meer informatie.

 • Marijn den Hollander

  Marijn den Hollander is een triatleet. Zijn doel is om in de zomer van 2019 in de top-10 van de Ironman van Maastricht te eindigen en zich daarna te kwalificeren voor de Ironman in Kona.
 • Team Bewustwinkelen.nl / Teklab / Freewheel

  Het doel van de ploeg is vooral de lijn van vorig seizoen doortrekken. Er zijn meerdere top 10-klasseringen behaald en het team werd in meerdere kopgroepen, op zowel natuur- als kunstijs, vertegenwoordigd. De goede weg is ingeslagen en het team probeert dit verder uit te bouwen. De ploeg heeft dit seizoen een regioteam waarin de kleuren van Bewustwinkelen.nl regionaal worden gedragen.
 • De Graafschap

  Tot verrassing van velen berichtte De Graafschapbode op 15 februari 1954 dat in Doetinchem een profclub is opgericht die onder de naam De Graafschap aan de betaalde competitie gaat deelnemen. Tot op de dag van vandaag spelen zij nog steeds in Stadion de Vijverberg in het Achterhoekse Doetinchem. Dit seizoen komen zij uit in de Eredivisie.
 • Junior Degen

  Junior Degen (1993) komt uit in de gewichtsklasse tot 73 kg. Hij is de Nederlands kampioen van 2017 en streeft ernaar om vanaf de zomer van 2018 het kwalificatietraject voor de Olympische Spelen van Tokio op te pakken.