nl
en
Wachtwoord vergeten?

Schappenplannen

Bent u apotheker of drogist en wilt u ondersteuning bij het inrichten van uw publieksruimte of winkel? Holland Pharma biedt hulp.

In de apotheek

Zonder veel moeite een professionele publieksruimte? Met het OTC schappenplan abonnement geeft u een professionele uitstraling aan de publieksruimte in uw apotheek. Het uitgekiende assortiment, een logische groepsindeling en toepassing van de juiste schapcommunicatie vergroten uw verkoopkansen! Wij ondersteunen u graag bij de realisatie van dit concept.

Uw voordelen?

  • Een op maat gemaakt advies passend bij uw apotheek en klanten
  • U heeft zelf inspraak op het assortiment
  • Uw assortiment blijft zonder te veel tijdsinspanning actueel en aantrekkelijk

Hoe werkt het?

Wij komen eerst bij u langs om uw wensen en behoeften in kaart te brengen. Vervolgens ontwikkelen wij een geheel op maat gemaakt schappenplan en presenteren dit aan u via een visuele afbeelding per kast. Het assortiment wordt gebaseerd op de landelijk bestverkopende artikelen bij apotheken. Daarnaast houden wij ook rekening met artikelen die u in uw eigen apotheek al veel verkoopt.   

Als onderdeel van het abonnement ontvangt u bij prijswijzigingen binnen uw eigen schappenplan digitaal nieuwe schapkaartjes. Daarnaast ontvangt u ieder kwartaal een overzicht van artikelen die binnen uw schappenplan ‘uit de handel’ zijn gegaan en niet meer leverbaar zijn. Wij geven u daarbij een advies voor een plaatsvervangend product. Ieder halfjaar controleren wij uw schappenplan op ontbrekende bestverkopende artikelen en ontvangt u een advies met aanpassingen. 

Schapinrichting

Meer weten?

Neem contact op met Raymond Luteijn.
E rluteijn@hollandpharma.nl
T +31 6 50 27 68 06

Schappenplan

In de winkel

Zonder veel moeite een nette en overzichtelijke schapinrichting? De verschillende standaard schappenplannen bieden u ondersteuning bij het inrichten van uw schappen. Met de bijbehorende artikellijsten bestelt u eenvoudig de juiste producten. 

Standaard schappenplannen