nl
en
Wachtwoord vergeten?

Bewustwinkelen.nl Zwijndrecht geopend

17-10-2018

Op donderdag 11 oktober heeft de nieuwe vestiging van Bewustwinkelen.nl haar deuren in het winkelcentrum van Zwijndrecht geopend. Hierbij is D.I.O. Natuurdrogisterij Michelle omgetoverd tot Bewustwinkelen.nl Zwijndrecht. 

Naast de naam, de locatie en het interieur is het assortiment ook volledig vernieuwd. Klanten vinden hier alles op het gebied van gezondheid, zoals biologische en glutenvrije voeding, voedingssupplementen, natuurlijke lichaamsverzorging en natuurcosmetica en meer. 

Kom ook langs! We zijn benieuwd naar uw reactie. Bewustwinkelen.nl Zwijndrecht is gevestigd in winkelcentrum Walburg naast de HEMA.

 

Geneesmiddelen en voedingssupplementen: kennis in kaart gebracht

17-10-2018

Langdurig gebruik van bepaalde geneesmiddelen kan tot soms ernstige vitamine- en/of mineralentekorten leiden. Ook kunnen bepaalde voedingssupplementen de werking van geneesmiddelen be´nvloeden. Recentelijk heeft NPN in samenwerking met het Instituut Verantwoord Medicijngebruik (IVM) negen factsheets gepubliceerd om wisselwerkingen voor zorgprofessionals duidelijk in kaart te brengen.

Bestel nu Sinterklaas snoepgoed!

15-10-2018

Bestel nu uw Sinterklaas snoepgoed zoals biologische, gluten-, suiker- en lactosevrije kruidnootjes, speculaas en chocolade. OP = OP!

Nieuwe wetgeving maximum vitamine B6 van kracht

10-10-2018

Vanaf 1 oktober 2018 geldt in Nederland een maximum van 21 mg per dagdosering voor het gehalte vitamine B6 in voedingssupplementen.