nl
en
Wachtwoord vergeten?

« Terug

Heltiq Brandwondenkompres

HeltiQ Brandwondenkompres

Algemeen

Artikelnr.: 959167
Merk: Heltiq
Omschrijving: Brandwondenkompres
Inhoud: 1 stuks
Advies verkoopprijs: € 4,99
BTW: L (9%)

Logistieke gegevens

Artikelgroep: Pleisters
EAN code: 8717484786727
Min. bestelhoev.: 1
Beschikbaarheid: 6
Klantkorting?: ja
Leverbaar vanaf:
Benodigde licentie(s):

Leverancier

Artnr. leverancier: 1200407
Naam: Utermohlen NV
Telefoonnummer: 0561-693366
Website: www.utermohlen.nl
Foto

HeltiQ Brandwondenkompres is een met hydrogel verzadigd kompres dat direct koelt bij brandwonden als gevolg van vuur, stoom, hete vloeistoffen, stralingswarmte of andere niet chemische warmtebronnen. U gebruikt het kompres als eerste hulp bij de beginfase van de brandwond wanneer er op de locatie waar u zich bevindt geen water aanwezig is, of op lichaamsdelen waarbij u lastig kunt koelen met lauwwarm water, bijvoorbeeld in het gezicht. Het brandwondenkompres kunt u ook als aanvulling op het koelen met lauwwarm water gebruiken.

Toepassing
U gebruikt het kompres als eerste hulp bij de beginfase van de brandwond wanneer er op de locatie waar u zich bevindt geen water aanwezig is, of op lichaamsdelen waarbij u lastig kunt koelen met lauwwarm water, bijvoorbeeld in het gezicht. Het brandwondenkompres kunt u ook als aanvulling op het koelen met lauwwarm water gebruiken.

Samenstelling
De hydrogel in het brandwondenkompres bestaat uit 90% gezuiverd water, desinfecterende Tea Tree olie en een gelvormend ingrediënt.

Gebruik
Houd het kompres minimaal 30 – 50 minuten op uw brandwond. Het kompres is zowel afgedekt als onafgedekt de eerste drie uur het meest effectief. HeltiQ Brandwondenkompres hecht niet aan de wond, is steriel verpakt en is direct klaar voor gebruik. Het kompres is ook zeer geschikt voor lichte schaafwonden of insectenbeten en kunt u eenmalig gebruiken.

Fabrikant
Koninklijke Utermohlen NV
De overweg 1
8471 ZA  Wolvega