nl
en
Wachtwoord vergeten?

« Terug

Jack N Jill Natural baby gum & tooth wipes

Jack 'N Jill baby mondreinigingsdoekjes zijn een makkelijke manier om ervoor te zorgen dat je kindje vanaf het begin gezond tandvlees en sterke tandjes krijgt

Algemeen

Artikelnr.: 562673
Merk: Jack N Jill
Omschrijving: Natural baby gum & tooth wipes
Inhoud: 25 stuks
Advies verkoopprijs: € 6,99
BTW: H (21%)

Logistieke gegevens

Artikelgroep: Tandpasta
EAN code: 9312657110201
Min. bestelhoev.: 1
Beschikbaarheid: 6
Klantkorting?: ja
Leverbaar vanaf:
Benodigde licentie(s):

Leverancier

Artnr. leverancier: JJ110201
Naam: Rebro Cosmetics BV
Telefoonnummer: 0725072568
Website: www.rebrocosmetics.nl
Foto

Jack 'N Jill baby mondreinigingsdoekjes zijn een makkelijke manier om ervoor te zorgen dat je kindje vanaf het begin gezond tandvlees en sterke tandjes krijgt. De doekjes zijn gemaakt van 100% katoen, volledig natuurlijk en veilig. De doekjes hebben een zachte textuur en zijn effectief in het verwijderen van tandplak. Dankzij Xylitol hebben ze een neutrale, aangename smaak. De doekjes zijn (uiteraard!) vrij van fluoride, suiker, parabenen en benzonaat. De doekjes zijn gesteriliseerd en apart verpakt voor een optimale hygiëne.

Natuurlijk en veilig
• Bevat Xylitol
• Neutrale, aangename smaak
• 100% zacht katoen, gesteriliseerd met stoom & zachte structuur
• Zonder fluoride, suiker en parabenen
• 100% biologisch afbreekbaar

Ingredienten
Gezuiverd water, Xylitol

Gebruik
Handen wassen! Gebruik na elke maaltijd: wind een doekje om je vinger en maak het tandvlees, de tong en de wangetjes schoon. Direct na opening van het zakje gebruiken en weggooien na 1 toepassing.

Waarschuwing
Buiten bereik van kinderen houden. Jack N' Jill doekjes zijn ontwikkeld om door een volwassene te worden gebruikt bij baby's en kleine kinderen. Verstikkingsgevaar. Gebruik stoppen bij allergie of overgevoeligheid voor een ingrediënt. Contact met ogen vermijden. Bij contact met ogen overvloedig spoelen met water. Niet door het toilet spoelen.