nl
en
Wachtwoord vergeten?

« Terug

Attends Contours air comfort 10

Attends Contours Air Comfort is een productgroep anatomisch gevormde inleggers, zeer geschikt voor matige tot volledige incontinentie.

Algemeen

Artikelnr.: 562435
Merk: Attends
Omschrijving: Contours air comfort 10
Inhoud: 21 stuks
Advies verkoopprijs: € 22,55
BTW: L (9%)

Logistieke gegevens

Artikelgroep: Incontinentie
EAN code: 7332152205549
Min. bestelhoev.: 1
Beschikbaarheid: 5
Klantkorting?: ja
Leverbaar vanaf:
Benodigde licentie(s):

Leverancier

Artnr. leverancier: 56015
Naam: Van Heek Medical
Telefoonnummer: 0882208822
Website: www.vanheek.com
Foto

Attends Contours Air Comfort is een productgroep anatomisch gevormde inleggers, zeer geschikt voor matige tot volledige incontinentie. De inleggers zijn voorzien van een ademende buitenlaag. Deze zorgt dat de huid optimaal kan ventileren en is tegelijkertijd ondoorlaatbaar voor vocht. Om extra veiligheid te bieden, is het aanbevolen om Attends Contours te gebruiken in combinatie met Attends Stretch Pants.

Voorzien van een veiligheidssysteem (Lock-in) om lekkage te voorkomen. De superieure, gepatenteerde Quick- Dry® vezels geven de gebruiker een absoluut droog gevoel. Odour Protection TM houdt onaangename geurtjes veilig vast in de inlegger. 

Attends Contours hebben zachte, flexibele anti-lekrandjes die zorgen voor extra bescherming tegen lekkage. Iedere inlegger heeft een lichtblauwe vochtindicator die verdwijnt als de inlegger verschoond moet worden. Als de vochtindicator voor meer dan 60% verzadigt is, wordt aangeraden de inlegger te vervangen.

Gebruik
Voor extra veiligheid wordt aanbevolen om Attends Contours Air Comfort te gebruiken in combinatie met Attends Stretch pants of goed aansluitend ondergoed.