nl
en
fr
Wachtwoord vergeten?

« Terug

Mattisson Biologische coconut amino's

Algemeen

Artikelnr.: 118147
Merk: Mattisson
Omschrijving: Biologische coconut amino's
Inhoud: 250 Milliliter
Advies verkoopprijs: € 7,95
BTW: L (9%)

Logistieke gegevens

Artikelgroep: Overige gezondheidsproducten
EAN code: 8720959401896
Min. bestelhoev.: 1
Beschikbaarheid: 6
Klantkorting?: ja
Leverbaar vanaf:
Benodigde licentie(s):

Leverancier

Artnr. leverancier: MT1510
Naam: Mattisson Healthcare BV
Telefoonnummer: 030-6017378
Website: www.mattisson.nl
Foto

Mattisson Biologische coconut amino's

Wat zijn Coconut amino’s?
Coconut amino’s zijn een populair alternatief voor traditionele sojasaus. Gemaakt van de gefermenteerde nectar van kokosbloesem gecombineerd met zeezout, bieden coconut amino's een heerlijke, licht zoete en hartige smaak. Dit veelzijdige ingrediënt wordt steeds vaker gebruikt in gezonde keukens vanwege de unieke smaak en de vele gezondheidsvoordelen. 

Voordelen van Coconut amino’s
Coconut amino’s zijn glutenvrij, soja vrij en natrium-arm, dit in tegenstelling tot veel reguliere soja sauzen. Coconut amino’s zijn niet alleen gezond, maar ook duurzaam. Kokosbomen hebben weinig water nodig en leveren meerdere producten zoals kokoswater, kokosolie en bloesemnectar, wat bijdraagt aan een efficiënte landbouw.

Coconut amino’s zijn een bron van calcium. Calcium draagt bij aan een goed verloop van de bloedstolling, calcium is nodig voor de normale groei en ontwikkeling van de botten van kinderen. Calcium is goed voor de kalkhuishouding en draagt bij aan een normale celdeling. Ook activeert calcium de natuurlijke energie in het lichaam, draagt het bij aan een sterk gebit, helpt het bij het normale werken van de spieren, ondersteunt het de spijsvertering en draagt het bij aan de normale werking van zenuwen.

Zoute saus op basis van kokos- bloesemnectar

Ingredienten
>50% Kokosbloesemnectar*, mangosteen*, water, zeezout, calciumcarbonaat
(stabilisator). 
* Biologisch

Voedingswaarde per 100 g Waarde
Energie 752 kJ / 180 kcal
Vet <0,02 g
waarvan verzadigde vetzuren 0 g
Koolhydraten 44,1 g
waarvan suikers 33,5 g
Vezels 1,6 g
Eiwitten 0,8 g
Zout 6,9 g

Gebruik
Coconut amino’s zijn ontzettend veelzijdig en kunnen in tal van gerechten worden gebruikt, zoals marinades, roerbakgerechten, salade dressings, als dip of als vervanger van kruiden in soepen en stoofschotels.

Een smakelijk alternatief voor sojasaus, natriumarm. Geschikt voor Aziatische gerechten en marinades.

Bewaaradvies
Koel, droog en afgesloten bewaren. 
Buiten bereik van kinderen houden

Fabrikant/Distributeur
Mattisson Healthcare B.V.
Middenweg 16
3401 MB IJsselstein