nl
en
fr
Forgot your password?

Schappenplannen

Bent u apotheker of winkelier en wilt u ondersteuning bij het inrichten van uw publieks- of winkelruimte? Holland Pharma biedt hulp en neemt u het werk uit handen! 

apotheekIn uw apotheek

Zonder veel moeite een professionele publieksruimte? Met het OTC schappenplan abonnement geeft u eenvoudig een professionele uitstraling aan de publieksruimte in uw apotheek. Het uitgekiende assortiment, een logische groepsindeling en toepassing van de juiste schapcommunicatie vergroten uw verkoopkansen! Wij ondersteunen u graag bij de realisatie van dit concept en nemen u het werk hierbij uit handen.

Schappenplan aptoheek

Uw voordelen?

  • Een op maat gemaakt advies passend bij uw apotheek en klanten
  • U heeft zelf inspraak op het assortiment
  • Uw assortiment blijft zonder te veel (tijds)inspanning actueel en aantrekkelijk

Hoe werkt het?

Wij komen eerst bij u langs om uw wensen en behoeften in kaart te brengen. Vervolgens ontwikkelen wij een geheel op maat gemaakt schappenplan en presenteren dit aan u via een visuele afbeelding per kast. Het assortiment wordt gebaseerd op de landelijk bestverkopende artikelen bij apotheken. Daarnaast houden wij ook rekening met artikelen die u in uw eigen apotheek al veel verkoopt.   

Als onderdeel van het abonnement ontvangt u maandelijks een digitaal overzicht van de prijswijzigingen binnen uw eigen schappenplan in de vorm van nieuwe schapkaartjes om zelf te printen. Kunt u niet zelf printen? Dan kunt u de schapkaartjes tegen betaling per post ontvangen. Daarnaast ontvangt u ieder kwartaal een overzicht van artikelen die binnen uw schappenplan ‘uit de handel’ zijn gegaan en niet meer leverbaar zijn. Wij geven u daarbij een advies voor een plaatsvervangend product. Ieder halfjaar controleren wij uw schappenplan op ontbrekende bestverkopende artikelen en ontvangt u een advies met aanpassingen. 

Wat kost het?

Neem contact met ons op voor een offerte. 

Meer weten?

Neem contact op met Raymond Luteijn
E rluteijn@hollandpharma.nl

 

winkelIn uw winkel

 Schappenplan op maat

Zonder veel moeite een nette en overzichtelijke schapinrichting? Wij bieden u ondersteuning bij het bepalen van uw schapinrichting door voor u een schappenplan op maat te ontwikkelen. Het assortiment wordt mede bepaald door uw persoonlijke wensen. 

Uw voordelen?

  • Een op maat gemaakt advies passend bij uw winkel en klanten
  • U heeft zelf inspraak op het assortiment

Hoe werkt het?

Wij komen persoonlijk bij u langs om uw wensen en behoeften in kaart te brengen. Op basis hiervan ontwikkelen wij een geheel op maat gemaakt schappenplan en presenteren dit aan u via een visuele afbeelding per kast. Het assortiment wordt gebaseerd op de landelijk bestverkopende artikelen binnen uw branche. Daarnaast houden wij ook rekening met artikelen die u in uw eigen winkel al veel verkoopt.   

Schappenplan drogistWat kost het?

Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

 

Standaard schappenplannen

Op de verschillende tabbladen vindt u onze standaard schappenplannen. Klik op een categorie of merk om het schappenplan te openen als PDF document!