nl
en
fr
Forgot your password?

« Terug

Lucovitaal Orthopedische houdingcorrector

De Lucovitaal Houdingcorrector is dé oplossing bij een verkeerde houding.

Algemeen

Artikelnr.: 959413
Merk: Lucovitaal
Omschrijving: Orthopedische houdingcorrector
Inhoud: 1 stuks
Advies verkoopprijs: € 29.95
BTW: H (21%)

Logistieke gegevens

Artikelgroep: Waren
EAN code: 8713713024745
Min. bestelhoev.: 1
Beschikbaarheid: 6
Klantkorting?: ja
Leverbaar vanaf:
Benodigde licentie(s):

Leverancier

Artnr. leverancier: 024745
Naam: PKBenelux BV
Telefoonnummer: 0413-253338
Website: www.pkbenelux.com
Foto

De Lucovitaal Houdingcorrector is dé oplossing bij een verkeerde houding. De houdingcorrector corrigeert een verkeerde houding en vermindert en voorkomt rug-, nek- en schouderpijn. Wanneer de houdingcorrector dagelijks wordt gedragen, raken spieren ontspannen, verbetert de ademhaling, verbetert de spijvertering en worden nek en ruggengraat versterkt wat uiteindelijk leidt tot een betere bloedsomloop. Het aannemen van een goede houding is daarom goed voor de algehele gezondheid van het lichaam. De Lucovitaal Houdingcorrector zorgt voor een langer, slanker en zelfverzekerde houding en kan onzichtbaar en comfortabel worden gedragen onder kleding zonder dat dit opvalt. Het materiaal is dun en heel zacht en biedt veel comfort.

Gebruik
1. Plaats de houdingcorrector over de schouders.

2. De houdingcorrector is aan de voorzijde en achterzijde te verstellen naar de juiste maat. Het is het handigste de achterzijde te laten instellen door een ander persoon.

3. Voor optimaal resultaat draag de houdingcorrector minimaal 4 tot 6 uur overdag met uw gebruikelijke dagelijkse activiteiten zodat u een rechtere houding gaat aannemen en minder last heeft van schouder, nek of rugklachten.

Het heeft geen zin de houdingcorrector 's nachts te dragen omdat u dan ontspannen ligt. Wanneer u 4 uur per dag niet kan volhouden stel de houdingcorrector dan in het begin niet te strak af zodat u langzaam kan wennen aan een natuurlijk rechte houding. Wij wensen u veel draagcomfort !

Fabrikant
PK Benelux 
Vluchtoord 17
5406 XP Uden