nl
en
Forgot your password?

« Terug

Succesboeken Anticonceptie zonder hormonen

Dr. Dorothee Struck legt in begrijpelijke taal uit hoe het vrouwelijke lichaam is opgebouwd en wat er zich bij de cyclus afspeelt.

Algemeen

Artikelnr.: 959150
Merk: Succesboeken
Omschrijving: Anticonceptie zonder hormonen
Inhoud: Boek
Advies verkoopprijs: € 29.50
BTW: L (9%)

Logistieke gegevens

Artikelgroep: Boeken/Folders
EAN code: 9789492665287
Min. bestelhoev.: 1
Beschikbaarheid: 6
Klantkorting?: ja
Leverbaar vanaf:
Benodigde licentie(s):

Leverancier

Artnr. leverancier: 9789492665287
Naam: Succesboeken.nl
Telefoonnummer: 0302285600
Website: www.succesboeken.nl
Foto

Dr. Dorothee Struck legt in begrijpelijke taal uit hoe het vrouwelijke lichaam is opgebouwd en wat er zich bij de cyclus afspeelt. Op basis hiervan schrijft ze hoe alle hormoonvrije anticonceptiemethoden werken, van het spiraaltje via verschillende barrièremethoden als het pessarium of portiokapje tot en met de methoden van periodieke onthouding met of zonder anticonceptiecomputer. Hierbij worden alle procedures doorgelicht: hoe makkelijk is het gebruik en hoe betrouwbaar is het?

• Natuurlijk: Kies een hormoonvrij alternatief dat niet ingrijpt in het organisme.
• Betrouwbaar: Leer de afzonderlijke anticonceptiemethoden kennen.
• Individueel: Niet alles is voor iedereen goed. Vind de methode die het beste bij je past. 

Dr. Dorothee Struck is gynaecoloog en natuurgeneeskundig arts met een eigen praktijk. 
Al tijdens haar studie medicijnen ging haar speciale belangstelling uit naar alternatieven voor Pil & Co. Bij haar onbezoldigde medewerking aan anticonceptieadvisering in het feministische vrouwengezondheidscentrum te Kiel, Duitsland, leerde ze alternatieve anticonceptiemethoden kennen en zag dat er veel meer is dan tijdens de medicijnenstudie werd verteld. 
Haar gezichtspunten werden ook verruimd door haar werk in het buitenland, waar ze ontdekte hoe mensen in andere culturen en in verschillende sociale omstandigheden met anticonceptie omgaan. Vanuit vragen van haar patiënten en met de wens haar eigen kennis aan zo veel mogelijk vrouwen ter beschikking te stellen, is dit boek ontstaan.