nl
en
fr
Forgot your password?

« Terug

Yours Healthcare De kracht van alternatieven

Het 'alternatieve circuit' is na de millenniumwisseling onder toenemende druk komen te staan.

Algemeen

Artikelnr.: 905016
Merk: Yours Healthcare
Omschrijving: De kracht van alternatieven
Inhoud: Boek
Advies verkoopprijs: € 19.00
BTW: L (9%)

Logistieke gegevens

Artikelgroep: Boeken/Folders
EAN code: 9789076161136
Min. bestelhoev.: 1
Beschikbaarheid: 5
Klantkorting?: ja
Leverbaar vanaf:
Benodigde licentie(s):

Leverancier

Artnr. leverancier: 9789076161136
Naam: Yours Healthcare Boeken
Telefoonnummer: 0880075777
Website: www.yours-healthcare.eu
Foto

Het 'alternatieve circuit' is na de millenniumwisseling onder toenemende druk komen te staan. Op verschillende manieren en zo sterk, dat je kunt spreken van een jacht op de alternatieven. Vooral het verwijt 'niet bewezen' herhaalt zich voortdurend. 

Tegelijk zijn binnen Nederland, en ook daarbuiten, ontwikkelingen gaande die bijdragen aan een milder klimaat. Het lijkt erop dat de reguliere gezondheidszorg basale principes uit de alternatieve geneeskunde begint te omarmen. Langzaam maar zeker groeit de steun voor de alternatieven, deels onder de oppervlakte. Er zijn signalen van een kentering, voor wie ze zien wil. Dit gaat samen met een herwaardering van de kracht van de alternatieven. De sympathie geldt vooral de aandacht voor de patiënt, die bovendien de hele mens betreft. Dit in scherp contrast met de haastige, reguliere geneeskunde die de patiënt in 'stukjes' heeft opgeknipt.

Uit het voorwoord van oud-apotheker dr. Gert E. Schuitemaker: "Gewone mensen raken meer en meer teleurgesteld in de reguliere zorg en hebben besloten zelf op zoek te gaan. Dit boek vertelt hen over de kracht van de alternatieven en zal bij deze zoektocht zeker helpen."