nl
en
fr
Mot de passe oublié ?

« Retour

Lucovitaal Magnesium badkristallen

Lucovitaal magnesium badkristallen

Général

Code produit: 942770
Marque: Lucovitaal
Description: Magnesium badkristallen
Contenance: 1 kilogram
Prix de vente conseillé: € 9,99
TVA: L (9%)

Données logistiques

Catégorie: Overige gezondheidsproducten
Code EAN: 8713713023830
Quantité minimale de commande: 1
Disponibilité: 1
Remise client ?: ja
Livrable à partir de: nov. 28, 2020
Licence(s) nécessaire(s):

Fournisseur

Code produit fournisseur: 023830
Nom: PKBenelux BV
Numéro de téléphone: 0413-253338
Site internet: www.pkbenelux.com
Photo

Lucovitaal magnesium badkristallen

Bevat pure Magnesiumchloride welke door de huid wordt opgenomen. Een bad met Lucovitaal 100% pure Magnesium Badkristallen is de perfecte manier om te ontspannen na een lange dag of zware training. De Magnesium wordt opgenomen door het huidweefsel. ¹Het nemen van een (voet)bad met deze Magnesium Badkristallen bevordert het herstel, kalmeert en ontspant de gevoelige spieren. Het helpt tevens lichaam en geest te ontspannen en te ontstressen. ²Wanneer de kristallen als scrub onder de douche worden gebruikt, zullen dode huidcellen door de scrubwerking worden verwijderd en werken zo dus huidzuiverend.

Samenstelling
100% pure Magnesiumchloride. Bevat van nature Kalium, Natrium, Calcium, Broom Strontium, Mangaan, IJzer en Sulfaat. Er wordt een speciale procedure gebruikt om badkristallen van magnesiumolie te produceren. Wanneer Magnesium wordt verhit tot 165°C,  keert het terug naar de vaste toestand Magnesiumchloride, ook bekend als bischofite.

Gebruik
Voetbad: Voeg naar behoefte een handjevol (+/- 50 tot 75 gram) Magnesium Badkristallen toe aan 5 liter warm (ca. 37 graden) water. Dit is voldoende om minimaal 20 minuten van een heerlijk voetbad te kunnen genieten.

Ligbad: Voeg naar behoefte 1 tot 3 handjes vol (+/- 150 tot 225 gram) Magnesium Badkristallen toe aan een vol bad met warm (ca. 37 graden) water. Dit is voldoende om minimaal 20 minuten te kunnen genieten van een ontspannend bad. Voor een intensievere therapie kan meer Magnesium worden toegevoegd. Het advies is om dit 1 tot 2 keer per week te herhalen. 

Douche: Gebruik naar behoefte de badkristallen onder de douche voor een scrubbehandeling van de huid. Spoel de huid daarna schoon met water.

Waarschuwing
Buiten bereik van jonge kinderen houden. Sluit de zak direct na gebruik. Magnesium heeft de eigenschap vocht aan te trekken waardoor de kristallen gaan klonteren en hard worden. Oogcontact vermijden.

Fabrikant
PK Benelux BV
Vluchtoord 17
5406 XP Uden