nl
en
fr
Wachtwoord vergeten?

Drukte bij onze klantenservice

05-11-2020

Bereikbaarheid klantenservice

Op dit moment is het erg druk bij de afdeling klantenservice. Hierdoor kan het zijn dat het langer duurt voordat wij u telefonisch te woord kunnen staan. Wij verzoeken u dan ook uw vragen zoveel mogelijk per mail aan ons te stellen via E. verkoop@hollandpharma.nl. Wij helpen u dan zo snel mogelijk. 

Bedankt voor uw medewerking!

Recall! Céréal, Atkins Broodmix, Priméal Sesamzaad, TerraSana noedels en It’s Amazing Chiazaad

02-11-2020

Probleemstelling: te hoog gehalte aan residu van gewasbeschermingsmiddel (ethyleenoxide) op sesamzaad, sporen van gluten boven de wettelijke grens en een te hoog gehalte Aflatoxine B1.

Sint- en Kerst assortiment 2020

19-10-2020

Ons assortiment bestaat uit:

Verlenging btw-nultarief op mondkapjes t/m 31 december

29-09-2020

Vanaf 1 juni moet iedereen in het openbaar vervoer (bus, tram en trein) een mondkapje dragen. Tot en met 31 december 2020 is over de levering van mondkapjes geen btw verschuldigd.

Belangrijke mededeling: Klamath bio poeder 75g - Super Greens van het merk Purasana

23-07-2020

Na controle door Sciensano werd een te hoge waarde cyanotoxines vastgesteld in het product “Klamath bio poeder 75g – Super Greens” van het merk Purasana.

CBG: "Veiligheid paracetamol staat niet ter discussie" Lees meer >

10-07-2020

NRC en Zembla hebben recent een artikel gepubliceerd over vervuiling van paracetamol met para-chlooraniline (PCA), een stof die mogelijk kankerverwekkend is. Volgens het CBG komt de hoeveelheid PCA in de in opdracht van NRC en Zembla geteste paracetamol niet boven de toegestane hoeveelheid uit. De veiligheid van het gebruik van paracetamol is niet in gevaar.