nl
en
fr
Wachtwoord vergeten?

Update maatregelen rondom coronavirus [08-05-2020]

02-03-2020

Beste klant,

Het coronavirus heeft een grote impact. De veiligheid van medewerkers, relaties en de continuïteit van zowel onze als uw bedrijfsvoering staat bij ons voorop. Wij hanteren daarom tot nader bericht de volgende maatregelen. 

1. Contact met uw buitendienstmedewerker
Vanaf 11 mei bezoeken onze buitendienstmedewerkers weer klanten. Wilt u persoonlijk contact met uw buitendienstmedewerker? Neem dan contact op om een afspraak te maken. Bezoek is voorlopig alleen mogelijk op afspraak. Ook dient hierbij de 1,5 meter in acht te worden genomen. 

2. Bestellen en levering
Vanwege het coronavirus ondervinden wij nog steeds grote vraag naar corona gerelateerde producten als desinfectiemiddelen (o.a. handgel en alcohol), mondkapjes paracetamol etc. Voor deze producten hanteren wij voorlopig de volgende maatregelen:

  • Voor een aantal hardlopende producten, zoals paracetamol hebben wij een maximum bestelhoeveelheid ingevoerd, zodat de voorraad eerlijk wordt verdeeld onder de bestellende klanten.
  • Daarnaast hebben wij op een aantal producten (waaronder alcohol) beperkingen ingevoerd. Vanwege de grote vraag en beperkt aanbod zijn deze producten uitsluitend te bestellen door apotheken. Op deze wijze kan de veiligheid van onder andere geneesmiddelenproductie bij apotheken en de ontsmetting van instrumenten bij huisartsen worden gewaarborgd.
  • Vanwege uitval van medewerkers en de aangepaste werkwijze in ons magazijn i.v.m. 1,5 meter afstand, is het niet mogelijk om alle bestellingen op tijd te verwerken. Wij stellen alles in het werk om bestellingen die wij vóór 18.00 uur ontvangen direct te verwerken. Helaas kunnen wij dit niet garanderen en kan het zijn dat u uw bestelling één of enkele dagen later ontvangt.
  • Wij volgen de berichtgeving rondom de bezorging van PostNL en DHL nauwlettend. Net als deze bedrijven blijven wij tot nader bericht uw bestellingen bezorgen en verzoeken hierbij onze eigen chauffeurs veilige afstand te houden van andere mensen bij het afleveren. Vanwege enorme drukte en ziekteverzuim bij vervoersbedrijven, kunnen zij niet garanderen dat bestellingen op tijd worden geleverd. 

3. Voorraad

  • De voorraad van de bij punt 2 genoemde producten is beperkt en wij zijn hierin afhankelijk van wat wij van onze leveranciers ontvangen. Vanwege de grote vraag worden deze ‘coronaproducten’ daarom op dit moment voor u niet in nalevering geplaatst. Wij verdelen de voorraad van deze producten onder de bestellende klanten en adviseren u om de voorraad op onze website in de gaten te houden. 
  • Vanwege uitval onder medewerkers en de extreme vraag naar bepaalde producten plaatsen wij bestellingen bij onze leveranciers op basis van een prioriteitenlijst. Ook binnengekomen leveringen worden uitgepakt en op voorraad gezet op basis van deze lijst. De lijst wordt samengesteld door onze directie en afdeling inkoop op basis van vraag en aanbod. Op deze manier proberen wij onze voorraad op peil te houden en te voorzien in uw vraag.

Hoe kunt u ons helpen?
U mag erop rekenen dat wij alles in het werk stellen om uw bestelling zo compleet en snel mogelijk te leveren. Echter kunnen wij dit niet alleen. Hier hebben wij uw hulp bij nodig! U leest het hier hoe u ons daarbij kunt helpen. 

Vragen?
Heeft u vragen? Neem dan contact op met de afdeling klantenservice via E. verkoop@hollandpharma.nl.  

Belangrijke mededeling voor Mosadex Apotheken: vertraagde levering door storing NControl/NOrder

27-05-2020

Vertraagde levering door storing NControl/NOrder

Geen btw op mondkapjes tot met 1 september

27-05-2020

De overheid heeft recentelijk aangekondigd dat vanaf 25 mei t/m 1 september 2020 de btw op mondkapjes vervalt.

Nieuw informatiecentrum over voedingssupplementen

15-05-2020

Kortgeleden is het online Informatiecentrum Voedingssupplementen & Gezondheid (IVG) gelanceerd.

Amiset en Vitamins Direct bedanken Holland Pharma

25-03-2020

Wat een leuke verrassing! Zojuist ontvingen wij van een van onze leveranciers en een klant een bus vol bossen rozen voor onze medewerkers als steuntje in de rug in deze pittige en onzekere tijd.

Aangepaste bereikbaarheid en levering tijdens feestdagen

24-03-2020

Tijdens Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag en Pinksteren hebben wij een aangepaste bereikbaarheid en levering. Wij raden u aan uw bestelling daarom vroegtijdig aan ons door te geven.