nl
en
fr
Wachtwoord vergeten?

Bewustwinkelen.nl is weer een winkelgevel rijker

23-12-2019

Afgelopen week is Natuurwinkel Gezond & Mooi in Born voorzien van een mooie Bewustwinkelen.nl gevel.

Eigenaren Ricardo Francis en Renata Jednorog hebben hun winkel recentelijk geopend, namelijk op 7 september 2019. Niet alleen op zakelijk vlak zijn zij partners, maar ook privé. Het assortiment dat zij bieden bestaat uit voedingssupplementen, natuurlijke voedingsproducten, biologische en glutenvrije voeding en New Age producten als edelstenen wierook en zoutlampen. Naast de winkel bevindt zich ook de Praktijk voor Natuurgeneeskunde van Ricardo en de schoonheidssalon van Renata. Deze activiteiten sluiten perfect aan bij het assortiment in hun winkel en bieden zo hun klanten hiermee een totaalpakket.

Als Bewustwinkelen.nl afhaalpunt kunnen zij hun klanten een nog betere service bieden. “Wij hebben voor het Bewustwinkelen.nl gekozen omdat het een mooi verlengstuk is van ons eigen assortiment. Hierdoor kunnen wij onze klanten ook producten aanbieden die wij niet standaard in onze winkel hebben. Ook de aanbiedingen, gratis verzendkosten en snelle levering maken het geheel interessant voor zowel ons als onze klant”, vertelt Ricardo.

Benieuwd naar deze winkel? Loop eens binnen bij de Gezond & Mooi aan de Borner Markt 8 in Born.

Meer weten over Bewustwinkelen afhaalpunt worden? Bekijk onze website hier!

Chi 40 jaar: Congres groot succes!

11-12-2019

Door middel van het Chi Congres heeft Chi haar jubileum samen met 600 professionals gevierd!

Bereikbaarheid en levering tijdens de feestdagen - drukte in december en januari

09-12-2019

Tijdens kerst en oud & nieuw hebben wij een aangepaste bereikbaarheid en levering.

Bestel nu kerstproducten

03-12-2019

Bestel nu uw kerstartikelen zoals biologische, gluten-, suiker- en/of lactosevrije chocolade, snacks, thee of sappen. En niet te vergeten kaarsen, geschenkverpakkingen of heerlijk geurende etherische oliemixen. OP = OP!

Veiligheidswaarschuwing Hanoju granaatappel extract 450 mg (lees meer...)

02-12-2019

In de potten Hanoju granaatappel extract 450 mg met batchnummer HAI1448W42 zitten mogelijk de verkeerde capsules. De inhoud komt dan niet overeen met wat het etiket aangeeft.