nl
en
Wachtwoord vergeten?

lavera make-up display mega actie!

27-05-2019

Ontvang nu bij aankoop van de complete inhoud t.b.v. de lavera Colour Cosmetics display, de display t.w.v. €750,- helemaal gratis!

Heeft u op dit moment nog een oude lavera make-up display staan? Ruil deze in, en ontvang 50% korting op de nieuwe display.

Interesse in een van deze acties? Neem contact op met lavera product specialist Amy Schuermans, of uw eigen Holland Pharma accountmanager.

Amy Schuermans
T: +31 621404946 
M: aschuermans@hollandpharma.nl 

Ontvangt u nog niet de lavera nieuwsbrief? Schrijf u dan hier in.

De Bewustwinkelen.nl Vierdaagsedrogist

16-07-2019

Voor het vijfde†jaar op rij†is†Bewustwinkelen.nl†te vinden met een†pop-up drogisterij†op de Nijmeegse Vierdaagse.

Nieuw: lavera douchegels en scrub

08-07-2019

lavera staat bekend om haar geliefde geuren. Met de nieuwe verbeterde douchegels maakt lavera die verwachting weer helemaal waar. De kwalitatieve formules bevatten een mengsel van verschillende actieve natuurlijke ingrediŽnten. De vernieuwde lijn bestaat 8 nieuwe douchegels en 1 body scrub.

Grote vraag naar verkoelende en kalmerende producten

28-06-2019

Vanwege de processierups is er op dit moment grote vraag naar producten met een verkoelende en kalmerende werking op basis van o.a. aloŽ vera, menthol of calendula. Producenten van deze producten kunnen niet allemaal voldoen aan de grote vraag. Hierdoor is de voorraad bij ons helaas beperkt.

Vertraging pakketbezorging bij PostNL

27-06-2019

PostNL waarschuwt voor de vertraging van een deel van de bestellingen als gevolg van het warme weer en een piek in het aantal bestellingen.

Holland Pharma Informatiebeurs 2019

22-05-2019

Heeft u zich al aangemeld voor onze Informatiebeurs? Op†zaterdag 15 juni a.s.†openen wij om 15.00 uur de deuren van Graafschap Stadion De Vijverberg voor onze jaarlijkse Informatiebeurs. U komt toch ook?