nl
en
Wachtwoord vergeten?

Holland Pharma Informatiebeurs 2019

22-05-2019

Holland Pharma Informatiebeurs

Op zaterdag 15 juni a.s. openen wij om 15.00 uur de deuren van Graafschap Stadion De Vijverberg voor onze jaarlijkse Informatiebeurs. U komt toch ook? 

Laat u informeren en inspireren! Wij bieden u een geheel verzorgde dag en de mogelijkheid om uw kennis te vergroten, nieuwe producten te ontdekken en voordelig in te kopen. En niet te vergeten, gratis entree!

Sluit aan bij een van de vele interessante lezingen, zoals de motiverende en inspirerende lezing van oud-schaatser Hein Vergeer; 'Vitaliteit & Gezondheid - Iedereen fit door gezond te leven, sportief bezig te zijn en zo de juiste balans te vinden'. 

Lees hier alles over de Informatiebeurs >

Wijziging†bereikbaarheid†in het weekend

23-08-2019

Vanaf 1 september 2019 wijzigt onze†bereikbaarheid†op zowel zaterdag als zondag. U kunt onze klantenservice in het weekend dan op onderstaande tijdstippen bereiken via zowel telefoon, e-mail als chat.

De Bewustwinkelen.nl Vierdaagsedrogist

16-07-2019

Voor het vijfde†jaar op rij†is†Bewustwinkelen.nl†te vinden met een†pop-up drogisterij†op de Nijmeegse Vierdaagse.

Nieuw: lavera douchegels en scrub

08-07-2019

lavera staat bekend om haar geliefde geuren. Met de nieuwe verbeterde douchegels maakt lavera die verwachting weer helemaal waar. De kwalitatieve formules bevatten een mengsel van verschillende actieve natuurlijke ingrediŽnten. De vernieuwde lijn bestaat 8 nieuwe douchegels en 1 body scrub.

Grote vraag naar verkoelende en kalmerende producten

28-06-2019

Vanwege de processierups is er op dit moment grote vraag naar producten met een verkoelende en kalmerende werking op basis van o.a. aloŽ vera, menthol of calendula. Producenten van deze producten kunnen niet allemaal voldoen aan de grote vraag. Hierdoor is de voorraad bij ons helaas beperkt.

Vertraging pakketbezorging bij PostNL

27-06-2019

PostNL waarschuwt voor de vertraging van een deel van de bestellingen als gevolg van het warme weer en een piek in het aantal bestellingen.