nl
en
Wachtwoord vergeten?

Consumenten komen in actie voor Integrale Gezondheidszorg

16-01-2019

Er lopen diverse projecten waarin consumentenorganisaties een bijdrage leveren aan het tot stand komen van Integrale Gezondheidszorg.

  • De essentie van integrale gezondheidszorg is de focus op gezondheidsbevordering in plaats van op ziektebestrijding.
  • Samenwerking van regulier en complementair onder het motto “het beste van twee werelden”.
  • Vrije keuze voor de consument om zonder drempels zelf keuzes te maken.

De Infolijn Alternatieve Geneeswijzen krijgt al 30 jaar de vraag “Welke behandeling helpt bij mijn probleem?” Terwijl er meer dan een miljoen mensen jaarlijks gebruik maken van complementaire zorg, is die informatie nauwelijks te vinden. Daarom is zij een internet enquête gestart om uw ervaringen te verzamelen. Meedoen? 088-2424240 - www.infolijn-ag.nl

Het Platform Integrale Gezondheidszorg werkt op beleidsniveau aan dit doel en heeft de eerste integrale website en nieuwsbrief Wijzer naar Gezondheid opgezet. Hier kan de consument informatie vinden over reguliere én complementaire aanpak van gezondheidsproblemen. Iedereen die wil meehelpen om Integrale Gezondheidszorg werkelijkheid te laten worden kan zich aanmelden als vrijwilliger voor één van deze projecten of organisaties

Tweede schaatsclinic een succes

11-02-2019

Vandaag was het tijd voor onze tweede schaatsclinic van het jaar! Ditmaal werd er flink geoefend op schaatsbaan Flevonice in Biddinghuizen. De deelnemers werkten aan hun schaatstechniek onder begeleiding van de dames van Team Bewustwinkelen.nl / Teklab en Marja Vis.

Bewustwinkelen.nl op Nationale Gezondheidsbeurs

31-01-2019

Van donderdag 7 t/m zaterdag 10 februari vindt u ons met Bewustwinkelen.nl op de Nationale Gezondheidsbeurs in Utrecht! Dé consumentenbeurs om inspiratie op te doen voor een gezonde leefstijl.

Bezoek ons op de Biobeurs

22-01-2019

Op woensdag 23 en donderdag 24 januari vindt u ons op de Biobeurs plaats in Zwolle; dé biologische vakbeurs! Vanuit onze foodtrailer serveren wij de smaakvolle biologische soepen en pasta’s van Priméal en Ma Vie Sans Gluten.

Wijziging datum Holland Pharma Informatiebeurs

22-01-2019

Vanuit verschillende hoeken vingen wij op dat zaterdag 1 juni 2019 niet de meest ideale keuze was voor de Holland Pharma Informatiebeurs.

Verhoging lage btw-tarief naar 9% definitief

19-12-2018

Op 18 december 2018 heeft de Eerste Kamer ingestemd met het Belastingplan 2019. Dit betekent dat per 1 januari 2019 de verhoging van het lage btw-tarief van 6% naar 9% definitief is.