nl
en
Wachtwoord vergeten?

Consumenten komen in actie voor Integrale Gezondheidszorg

16-01-2019

Er lopen diverse projecten waarin consumentenorganisaties een bijdrage leveren aan het tot stand komen van Integrale Gezondheidszorg.

  • De essentie van integrale gezondheidszorg is de focus op gezondheidsbevordering in plaats van op ziektebestrijding.
  • Samenwerking van regulier en complementair onder het motto “het beste van twee werelden”.
  • Vrije keuze voor de consument om zonder drempels zelf keuzes te maken.

De Infolijn Alternatieve Geneeswijzen krijgt al 30 jaar de vraag “Welke behandeling helpt bij mijn probleem?” Terwijl er meer dan een miljoen mensen jaarlijks gebruik maken van complementaire zorg, is die informatie nauwelijks te vinden. Daarom is zij een internet enquête gestart om uw ervaringen te verzamelen. Meedoen? 088-2424240 - www.infolijn-ag.nl

Het Platform Integrale Gezondheidszorg werkt op beleidsniveau aan dit doel en heeft de eerste integrale website en nieuwsbrief Wijzer naar Gezondheid opgezet. Hier kan de consument informatie vinden over reguliere én complementaire aanpak van gezondheidsproblemen. Iedereen die wil meehelpen om Integrale Gezondheidszorg werkelijkheid te laten worden kan zich aanmelden als vrijwilliger voor één van deze projecten of organisaties

Aangepaste bereikbaarheid en levering tijdens feestdagen

09-04-2019

Tijdens Pasen, Koningsdag, Hemelvaartsdag en Pinksteren hebben wij een aangepaste bereikbaarheid en levering. Wij raden u aan uw bestelling daarom vroegtijdig aan ons door te geven.

Bewustwinkelen.nl is drie winkelgevels rijker

03-04-2019

Afgelopen periode heeft Bewustwinkelen.nl weer drie winkels mogen voorzien van een Bewustwinkelen.nl uitstraling, namelijk Het Natuurhoekje in Heythuysen, De Bewuste Drogist in Middenmeer en Drogisterij De Gaper in Lichtenvoorde.

Belangrijke veiligheidswaarschuwing Multimin Stress

22-03-2019

ALFytal heeft besloten de MultiMin Stress capsules (pot 90 stuks) met batch L180096 terug te halen. De capsules bevatten arachideolie. Arachideolie bevat het allergeen pinda. Het allergeen pinda staat niet vermeld op de verpakking, daardoor klopt de allergeneninformatie op het etiket niet.

Belangrijke veiligheidswaarschuwing over Getpro ZMA

15-03-2019

Tijdens een controle van het NVWA om de kwaliteit van producten te waarborgen heeft het NVWA geconstateerd dat de ZMA Zink/Magnesum (artikelnummer 954771) van Getrpro ‘’pinda olie’ bevat.

Holland Pharma nieuwe distributeur lavera Naturkosmetik

01-03-2019

Holland Pharma is vanaf 1 maart 2019 de officiële distributeur van het Duitse natuurcosmetica merk lavera voor de Benelux. Lavera is al meer dan 30 jaar een bekende speler op het gebied van natuurlijke en biologisch gecertificeerde cosmetica.