nl
en
Wachtwoord vergeten?

Nieuw van Idyl

05-11-2018

Idyl heeft 4 nieuwe basishuidverzorgingsproducten in haar assortiment opgenomen:

 

Idyl Cetomacrogol crème houd de huid soepel, beschermt en voorkomt verdere uitdroging. Geschikt voor de droge en gevoelige huid.

 

Idyl Lanettecrème draagt bij aan de bescherming van de zeer droge huid. Het beschermlaagje zorgt ervoor dat de huid minder water afstaat en wordt gehydrateerd.

 

Idyl Levomenthol koelgel, speciaal voor de rode, geprikkelde huid heeft een verkoelend effect. De gel verzorgt en verzacht de huid.

 

Idyl Vaseline paraffine zalf verzacht, hydrateert en beschermt. De zalf houdt de huid soepel en voorkomt uitdroging en is geschikt voor de zeer droge en gevoelige huid.

lavera make-up display mega actie!

27-05-2019

Ontvang nu bij aankoop van de complete inhoud t.b.v. de lavera Colour Cosmetics display, de display t.w.v. €750,- helemaal gratis!

Holland Pharma Informatiebeurs 2019

22-05-2019

Heeft u zich al aangemeld voor onze Informatiebeurs? Op zaterdag 15 juni a.s. openen wij om 15.00 uur de deuren van Graafschap Stadion De Vijverberg voor onze jaarlijkse Informatiebeurs. U komt toch ook?

Aangepaste bereikbaarheid en levering tijdens feestdagen

09-04-2019

Tijdens Pasen, Koningsdag, Hemelvaartsdag en Pinksteren hebben wij een aangepaste bereikbaarheid en levering. Wij raden u aan uw bestelling daarom vroegtijdig aan ons door te geven.

Bewustwinkelen.nl is drie winkelgevels rijker

03-04-2019

Afgelopen periode heeft Bewustwinkelen.nl weer drie winkels mogen voorzien van een Bewustwinkelen.nl uitstraling, namelijk Het Natuurhoekje in Heythuysen, De Bewuste Drogist in Middenmeer en Drogisterij De Gaper in Lichtenvoorde.

Belangrijke veiligheidswaarschuwing Multimin Stress

22-03-2019

ALFytal heeft besloten de MultiMin Stress capsules (pot 90 stuks) met batch L180096 terug te halen. De capsules bevatten arachideolie. Arachideolie bevat het allergeen pinda. Het allergeen pinda staat niet vermeld op de verpakking, daardoor klopt de allergeneninformatie op het etiket niet.