nl
en
Wachtwoord vergeten?

Nieuw van Idyl

05-11-2018

Idyl heeft 4 nieuwe basishuidverzorgingsproducten in haar assortiment opgenomen:

 

Idyl Cetomacrogol crème houd de huid soepel, beschermt en voorkomt verdere uitdroging. Geschikt voor de droge en gevoelige huid.

 

Idyl Lanettecrème draagt bij aan de bescherming van de zeer droge huid. Het beschermlaagje zorgt ervoor dat de huid minder water afstaat en wordt gehydrateerd.

 

Idyl Levomenthol koelgel, speciaal voor de rode, geprikkelde huid heeft een verkoelend effect. De gel verzorgt en verzacht de huid.

 

Idyl Vaseline paraffine zalf verzacht, hydrateert en beschermt. De zalf houdt de huid soepel en voorkomt uitdroging en is geschikt voor de zeer droge en gevoelige huid.

Consumenten komen in actie voor Integrale Gezondheidszorg

16-01-2019

Er lopen diverse projecten waarin consumentenorganisaties een bijdrage leveren aan het tot stand komen van Integrale Gezondheidszorg.

Verhoging lage btw-tarief naar 9% definitief

19-12-2018

Op 18 december 2018 heeft de Eerste Kamer ingestemd met het Belastingplan 2019. Dit betekent dat per 1 januari 2019 de verhoging van het lage btw-tarief van 6% naar 9% definitief is.

Juridisch succes voor de homeopathie

14-12-2018

Een groep mensen spande een rechtszaak aan tegen de homeopathische farmaceut Boiron. Zij waren van mening dat Boiron op een misleidende manier adverteerde door te beweren dat het homeopathische middel Oscillococcinum griepverschijnselen kan verminderen.

Bereikbaarheid en levering tijdens de feestdagen - drukte in december en januari

10-12-2018

Tijdens kerst en oud & nieuw hebben wij een aangepaste bereikbaarheid en levering. Vervoerders PostNL en DHL geven aan in december en januari te kampen met capaciteitsproblemen.

Varuvo & Bewustwinkelen.nl op Internationaal Therapeut

12-11-2018

Zaterdag 17 en zondag 18 november is het weer tijd voor de Internationaal Therapeut; de Beurs voor totale gezondheid.