nl
en
Wachtwoord vergeten?

Nieuw van Idyl

05-11-2018

Idyl heeft 4 nieuwe basishuidverzorgingsproducten in haar assortiment opgenomen:

 

Idyl Cetomacrogol crème houd de huid soepel, beschermt en voorkomt verdere uitdroging. Geschikt voor de droge en gevoelige huid.

 

Idyl Lanettecrème draagt bij aan de bescherming van de zeer droge huid. Het beschermlaagje zorgt ervoor dat de huid minder water afstaat en wordt gehydrateerd.

 

Idyl Levomenthol koelgel, speciaal voor de rode, geprikkelde huid heeft een verkoelend effect. De gel verzorgt en verzacht de huid.

 

Idyl Vaseline paraffine zalf verzacht, hydrateert en beschermt. De zalf houdt de huid soepel en voorkomt uitdroging en is geschikt voor de zeer droge en gevoelige huid.

Varuvo & Bewustwinkelen.nl op Internationaal Therapeut

12-11-2018

Zaterdag 17 en zondag 18 november is het weer tijd voor de Internationaal Therapeut; de Beurs voor totale gezondheid.

LichtWesen weekend seminar

01-11-2018

Op zaterdag 10 en zondag 11 november geeft Gerhard K. Pieroth een LichtWesen seminar op Landgoed ISVW is Leusden met als thema “Word meer tevreden en gelukkig met je leven”.

Bewustwinkelen.nl Zwijndrecht geopend

17-10-2018

Op donderdag 11 oktober heeft de nieuwe vestiging van Bewustwinkelen.nl haar deuren in het winkelcentrum van Zwijndrecht geopend. Hierbij is D.I.O. Natuurdrogisterij Michelle omgetoverd tot Bewustwinkelen.nl Zwijndrecht.

Geneesmiddelen en voedingssupplementen: kennis in kaart gebracht

17-10-2018

Langdurig gebruik van bepaalde geneesmiddelen kan tot soms ernstige vitamine- en/of mineralentekorten leiden. Ook kunnen bepaalde voedingssupplementen de werking van geneesmiddelen beïnvloeden. Recentelijk heeft NPN in samenwerking met het Instituut Verantwoord Medicijngebruik (IVM) negen factsheets gepubliceerd om wisselwerkingen voor zorgprofessionals duidelijk in kaart te brengen.

Bestel nu Sinterklaas snoepgoed!

15-10-2018

Bestel nu uw Sinterklaas snoepgoed zoals biologische, gluten-, suiker- en lactosevrije kruidnootjes, speculaas en chocolade. OP = OP!