nl
en
Wachtwoord vergeten?

Nieuw van Idyl

05-11-2018

Idyl heeft 4 nieuwe basishuidverzorgingsproducten in haar assortiment opgenomen:

 

Idyl Cetomacrogol crème houd de huid soepel, beschermt en voorkomt verdere uitdroging. Geschikt voor de droge en gevoelige huid.

 

Idyl Lanettecrème draagt bij aan de bescherming van de zeer droge huid. Het beschermlaagje zorgt ervoor dat de huid minder water afstaat en wordt gehydrateerd.

 

Idyl Levomenthol koelgel, speciaal voor de rode, geprikkelde huid heeft een verkoelend effect. De gel verzorgt en verzacht de huid.

 

Idyl Vaseline paraffine zalf verzacht, hydrateert en beschermt. De zalf houdt de huid soepel en voorkomt uitdroging en is geschikt voor de zeer droge en gevoelige huid.

Belangrijke veiligheidswaarschuwing Multimin Stress

22-03-2019

ALFytal heeft besloten de MultiMin Stress capsules (pot 90 stuks) met batch L180096 terug te halen. De capsules bevatten arachideolie. Arachideolie bevat het allergeen pinda. Het allergeen pinda staat niet vermeld op de verpakking, daardoor klopt de allergeneninformatie op het etiket niet.

Belangrijke veiligheidswaarschuwing over Getpro ZMA

15-03-2019

Tijdens een controle van het NVWA om de kwaliteit van producten te waarborgen heeft het NVWA geconstateerd dat de ZMA Zink/Magnesum (artikelnummer 954771) van Getrpro ‘’pinda olie’ bevat.

Holland Pharma nieuwe distributeur lavera Naturkosmetik

01-03-2019

Holland Pharma is vanaf 1 maart 2019 de officiële distributeur van het Duitse natuurcosmetica merk lavera voor de Benelux. Lavera is al meer dan 30 jaar een bekende speler op het gebied van natuurlijke en biologisch gecertificeerde cosmetica.

Veiligheidswaarschuwingen Sint Janskruid

26-02-2019

Uit een recente analyse is gebleken dat verschillende Sint Janskruid supplementen een te hoge waarde van pyrrolizidine alkaloïden (PA) bevatten. Langdurig gebruik van deze producten kan schadelijk zijn voor de gezondheid.

Tweede schaatsclinic een succes

11-02-2019

Vandaag was het tijd voor onze tweede schaatsclinic van het jaar! Ditmaal werd er flink geoefend op schaatsbaan Flevonice in Biddinghuizen. De deelnemers werkten aan hun schaatstechniek onder begeleiding van de dames van Team Bewustwinkelen.nl / Teklab en Marja Vis.