nl
en
Wachtwoord vergeten?

Holland Pharma website in een nieuw jasje

16-09-2017

Vernieuwde website onlineHet is u vast al opgevallen, de website is in een nieuw jasje gestoken! De site is breder waardoor meer ruimte beschikbaar is voor (product)nieuws. De sliderafbeelding op de homepage is geheel aanklikbaar en de transparante balk is verdwenen. Daarnaast hebben we ruimte gecreëerd voor een extra nieuwsblokje. De kleur geel is verdwenen, zodat het geheel rustiger oogt. 

De werking van de website is nog hetzelfde als u gewend bent.

 

 

 

 

Dé Bewustwinkelen Vierdaagse drogist is geopend

18-07-2017

Voor het vierde jaar op rij heeft Bewustwinkelen.nl haar pop-up drogisterij geopend op de Wedren; het start- en finishpunt van de Nijmeegse Vierdaagse.

Terranova Life Drink wint Veggie Award 2017

22-06-2017

Terranova heeft voor de Life Drink een Veggie Award ontvangen voor Beste Supplement 2017.

Interview Jan Bouwman met Careality

22-06-2017

Jan Bouwman vertelt in de nieuwste Careality over zijn visie op de retailmarkt: “Onze missie is om de zelfstandige ondernemer te stimuleren en een sterke positie in de markt te bezorgen.

Holland Pharma Informatiebeurs groot succes

12-06-2017

Afgelopen zaterdag was Graafschap Stadion de Vijverberg in Doetinchem het speelveld voor onze jaarlijkse Informatiebeurs. Wij hebben ruim 500 winkeliers en therapeuten welkom mogen heten op deze heerlijke lentedag.

DA en D.I.O. gaan definitief samen verder

06-06-2017

De organisaties achter de twee formules DA en D.I.O. (Nederlandse Drogisterij Service en FACO) zijn dat overeengekomen. Eerder had de ACM al laten weten positief te besluiten over de overname van FACO door NDS.