nl
en
Wachtwoord vergeten?

Bezoek de informatiebeurs 2019Holland Pharma Informatiebeurs 2019

Op zaterdag 15 juni vindt de Holland Pharma Informatiebeurs 2019 plaats in Graafschap stadion De Vijverberg te Doetinchem. Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws omtrent de beurs!

Op deze dag staan diverse leveranciers voor u klaar om u kennis te laten maken met nieuwe producten en ontwikkelingen in uw vakgebied. Daarnaast is deze dag uitermate geschikt om in contact te komen met branchecollega’s en profiteert u van verschillende beursaanbiedingen. Ook kunt u aansluiten bij diverse interessante lezingen en workshops.

De toegang is gratis. Ook het eten en drinken wordt voor u verzorgd.

 

Komt u ook naar onze Informatiebeurs?

Om een idee te krijgen van het aantal bezoekers, vragen wij u om zich aan te melden. Ook als u zich niet aanmeldt bent u van harte welkom op onze informatiebeurs!

Klantnummer: Heeft u geen klantnummer? Neem dan contact op met onze klantenservice.
Klantnaam:
Aantal personen:
E-mailadres:

Deelnemers Holland Pharma Informatiebeurs 2019

1 - plek vervallen -   41 Mediphos OTC Consumer Health  
2 Idyl   42 International Perfumery Distributors  
3 Eau Thermale Jonzac   43 Naturall Nutrition  
4 Eco Warehouse   44 Möller's Levertraan  
5 Farm Brothers   45 Chrisal  
6 NextBrush   46 Vitiv  
7 My Magic Mud   47 GSK  
8 Lichtwesen   48 Horizon Natuurvoeding  
9 AOV   49 Nordic Little  
10 Orthica   50 BodyGliss  
11 De Traay   51 Nobel International  
12 K2 Medical Care Benelux UG   52 Teva Nederland  
13 VitOrtho   53 2Food  
14 Natusor Gezondheidsproducten   54 We love Lanzaloe  
15 Health Benefits 08   55 Natudis  
16 Timm Health Care   56 Lifefood  
17 Essential Organics   57 Juhldal  
18 Terranova   58 Organic India  
19 Star Remedies   59 Yogi Tea  
20 Oprechte Haarlemmerolie sinds 1696   60 Vivani  
21 Vitals   61 Bayer  
22 Terrassana Natuurvoeding    62 Holland Pharma & Bewustwinkelen.nl  
23 IBD Eye & Care   63 T.S. Health Products  
24 Heel Biologische Geneesmiddelen    64 Pluggerz  
25 Your Well, the Seaweed Company   65 Metagenics  
26 Nature's Choice   66 Organic Flavour Company  
27 Brita   67 BrOnPharma  
28 Novaro Pharma & ENRA   68 Lavera  
29 New Care Supplements   69 Ecomar  
30 Lima   70 DNA  
31 Just2BFit   71 Malteser Staalwaren  
32 Synofit   72 B. Nagel - Apeiron Vitaal - KAL - Dr. Fix - Hübner - Pohl Boskamp  
33 Ekibio   73 Purasana  
34 Vitamont   74 Lou Prunel  
35 Studex   75 De Watermolen Sauzen  
36 Chi International   76 The Pure Goat Company  
37 Mattisson Healthcare   77 Noble House  
38 Trenker   78 Klepper & Klepper  
39 - plek vervallen -   79 Chi Aromasseurs (sponsored by Chi)  
40 Gentleday Benelux   80 - in optie -  
      81 - in optie -  
           
      Foodplein A  
        -  
      Foodplein B  
        A.Vogel Foodtruck  

 

Plattegrond Holland Pharma Informatiebeurs 2019

Plattegrond Informatiebeurs 2019

Lezingzaal 1 - persruimte begane grond

Tijden Spreker Onderwerp Omschrijving
15.15-
16.00 uur
Herman Gommans 'De top-3 in de Natuurgeneeskunst' Alle goede dingen in drieën, zo begint ook een goede en natuurlijke gezondheid met het optimaal functioneren van: 
 1. Een grondige ontgifting. 

 2. Een strijdvaardige weerstand. 

 3. Een onverstoorbare stressbalans. 

Deze lezing gaat over de maximale ondersteuning van alle drie deze gezondheidspeilers: vlot, veilig en to-the-point. Voor alle drie deze uiterst belangrijke gezondheidsterreinen wordt een ideaal Phytotherapeuticum (Kruidenremedie) besproken. Deze informatie wordt aangevuld met telkens een perfecte voedingsstrategie en andere leefstijltips hiervoor. Een natuurlijke leefstijl en gezondheid start hier bij deze lezing. Zowel voor u als therapeut als ook voor uw cliënten. 

Herman Gommans is natuurgeneeskundig therapeut, homeopaat en voedingstherapeut. Hij heeft een ruime praktijk- en onderwijservaring en vertelt gepassioneerd over zijn prachtige vak. Herman is gespecialiseerd in onder meer homeopathisch bereide kruidenmengsels in combinatie met de juiste voeding.

 

16.45 - 17.30 uur Philip Luyten - Laboratoire Farmaceutique Trenker 'Primo defensis (streptococcus Salivarius K12)'

'Wat is keratine?'

Thema 1: Primo defenisis (streptococcus Salivarius K12). Welke invloed heeft de mondbacerie Streptococcus Salivarius K12 op keelontstekingen, oorontstekingen en verkoudheden?

Thmea 2: Wat is keratine? Hoe werkt het? En wat zijn de resultaten bij haaruitval?

 

18.15 - 19.00 uur Dr. Robin Temmerman Symbiotische huidverzorging Het is de laatste jaren duidelijk geworden dat de microflora van de huid (ook wel microbioom genoemd) een zeer belangrijke rol speelt in de gezondheid van die huid. Een onstabiel microbioom zorgt voor problemen als acne, eczeem, schimmel en een vertraagd herstel na een wondinfectie. Gepatenteerde symbiotische huidverzorgingsproducten zorgen voor een gezond en stabiel huidmicrobioom voor optimale bescherming. De probiotica in de producten leggen een eerste beschermlaag van goede bacteriën op de huid, terwijl de symbiotische suikers zorgen voor een stimulatie van de natuurlijk aanwezige goede micro-organismen. Een revolutionaire technologie, volkomen veilig, ook voor het milieu!

 

19.45 - 20.30 uur Ana Mikuz en Maria Bariam Terranova Synergistic Nutrition - Introductie

Welkom bij Terranova en ontdek onze filosofie!


Terranova Synergistic Nutrition, opgericht in 2008 in UK, is een meervoudig bekroond voedingssupplementen merk met een lijn van meer dan 100 verschillende producten, zowel vitaminen en mineralen maar ook volledig plantaardige supplementen (botanicals). 

Terranova is één van de weinige, grootschalige supplementenbedrijven in de branche die geen gebruik maakt van vulstoffen, bindmiddelen en andere additieven. Daarnaast maakt Terranova onderdeel van een nog kleinere groep bedrijven die 100% geschikt is voor veganisten.  

Het formuleringsconcept van Terranova is wetenschappelijk geavanceerd, terwijl het tegelijkertijd diepgeworteld is in de holistische principes van het bedrijf. Deze unieke aanpak biedt intens synergetische voedingssupplementen en botanische formuleringen die zeer effectief, uitgebalanceerd en zacht voor het lichaam zijn.  

Tijdens deze lezing maakt u kennis met Terranova; onze geschiedenis en filosofie. Daarnaast geven wij uitgebreid uitleg over de voordelen van onze 100% additief vrije en 100% veganistische voedingssupplementen. 


Lezingzaal 2 - 1e verdieping

Tijden Spreker Onderwerp

Omschrijving

15.15-
16.00 uur
Susanne van Kuijen - LichtWesen 'Leren mediteren en het effect in het dagelijks leven' "Mijn naam is Susanne van Kuijen, ik ben Zen Meditatie leraar en ben aanwezig op de Informatiebeurs samen met LichtWesen. Veel mensen zijn overbelast en ervaren stress. Ik geef een lezing over leren mediteren en het effect in het dagelijks leven. Ik breng ook kritische vragen aan het licht zoals “Wat is bewustzijn eigenlijk?”

Ik vertel meer over de seminars van Gerhard K. Pieroth - mede grondlegger van LichtWesen, die in Nederland worden gegeven. Daarnaast introduceer ik een nieuwe website met heldere inzichten op het gebied van duurzaam geluk en vervulling in het leven vanuit Hoger Bewustzijn in een nieuwe tijd. 

Sinds 1995 produceert LichtWesen fijnstoffelijke producten die het menselijk energiesysteem stabiliseren. LichtWesen heeft een nieuwe lijn ontwikkeld om negatieve invloeden van buitenaf of ongewenste emotionele ervaringen die de gezondheid kunnen beïnvloeden, beter te kunnen verhelpen. Veel therapeuten zien door het toepassen van de nieuwe essences, een positieve energiestoom ontstaan waardoor het lichaam stabiliseert. Sinds kort zijn deze essences ook in Nederland verkrijgbaar en ik stel ze graag aan u voor."

 

16.45 - 17.30 uur Marc van Kuijk - Studex 'Waarom oorgaatjes prikken met Studex?' In een krimpende markt, vooral doordat er meer en meer online verkocht wordt, biedt Studex u als winkelier een uitgesproken kans om uw omzet te verhogen. Als Studex partner zult u snel merken dat gaatjes prikken iets van alle tijden is en tevens niet online gedaan kan worden. Met een ruime keuze aan oorbellen, dit in combinatie met een hoge winstmarge, creëert u in uw winkel een band met de consument die steeds zal blijven, want niemand vergeet ooit waar ze gaatjes hebben laten prikken. Studex is tevens fabrikant wat voor u als winkelier heel veel voordelen en ondersteuning biedt; reclamemateriaal, gratis trainingen, marketing online, etc.

Start nu met het speciaal samengestelde starterspakket en breidt uw klantenpotentieel verder uit. Verder heeft Studex ook, uiteraard, alles voor de naverzorging van de pas geprikte gaatjes.

 

18.15 - 19.00 uur Berna van der Zouwen 'Voorkomen van hart- en vaatziekten' met SynoCare Dagelijks overlijden in Nederland 100 mensen aan een hart- en vaatziekte. Dit aantal kán omlaag. Om dit te bereiken, moet er meer aandacht komen voor preventie. Drie risicofactoren voor hart- en vaatziekten zijn een hoge bloeddruk, een hoge bloedsuikerspiegel en een hoog cholesterol. Met een gezonde levensstijl zijn deze factoren positief te beïnvloeden. Toch is het voor veel mensen lastig om een gezonde levensstijl vol te houden. Meer weten? U bent van harte welkom op onze lezing.

 

19.45 - 20.30 uur Hein Vergeer 'Vitaliteit & Gezondheid - Iedereen fit door gezond te leven, sportief bezig te zijn en zo de juiste balans te vinden' De media staat er vol van. Veel Nederlanders ervaren dagelijks ‘druk’, eten ongezond en bewegen schiet er vaak bij in. Stress en ongezond leven zijn ziekte makers nummer 1 terwijl veel Nederlanders geldt dat zij graag gezond oud willen worden, zeker nu het mogelijk is om langer te leven dan voorheen. Nederland vergrijst steeds meer. In 1950 was nog minder dan een op de drie volwassenen in Nederland een 50-plusser. Naar verwachting is over vijf jaar één op de twee volwassenen 50-plus. Dan zijn 6,9 miljoen van de 13,7 miljoenvolwassenen ouder dan 50 jaar. 2019: bijna 14 miljoen volwassenen, 7 miljoen 50-plussers.

Just2BFit en haar ambassadeur Hein Vergeer willen bijdragen mensen te motiveren een gezonde levensstijl aan te nemen. Hein Vergeer pleit al jaren als ex- en meervoudig Wereld-, Europees en Nederlands kampioen schaatsen voor een gezonde levenstijl, minder suiker en betere voeding. Ook gelooft hij in de voordelen van het gebruik van natuurlijke vitamine supplementen. Dit in combinatie met een sportieve en gezonde levensstijl is zijn visie op gezond ouder worden.

“Hein Vergeer: met de huidige technologische ontwikkelingen en de eerste stappen in Personalised Nutrition, mede mogelijk gemaakt door Just2BFit en DSM, ben ik er van overtuigd dat we mensen kunnen stimuleren een gezondere leefstijl te omarmen. Ik geloof in de kracht van innovatie om zo business development en het thema gezondheid voor ondernemers en ondernemingen commercieel interessanter te maken”.

Hein Vergeer zal tijdens zijn inspirerende en motiverende lezing op onderbouwende manier van denken zijn visie op gezond ouder worden delen.

Deze lezing wordt mogelijk gemaakt door Just2BFit.

 

Workshop 100% natuurlijke massageolie maken 

Laat u verleiden door aromatherapie: biologische, koudgeperste plantoliën en etherische oliën recht uit de natuur en maak zelf uw eigen natuurlijke massageolie. Deze workshop wordt aangeboden door Chi International.

Tijden

 • 16.30 – 17:15 uur
 • 18.00 – 18:45 uur 

Let op, wij hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Aanmelden voor de workshop

Naam:
Klantnummer:
E-mailadres:
Welk tijdstip?:
Aantal personen:

Producttraining Terranova 

Voorafgaand aan de beurs bent u van harte welkom deel te nemen aan de producttraining van Terranova voedingssupplementen. De middag start met een lunch om 12.00 uur. De aansluitende twee uur durende training wordt verzorgd door twee internationale experts van Terranova UK. Voor deze training zijn slechts 50 plekken beschikbaar. Geef u dus snel op! Vol = Vol 

Aanmelden voor de training

Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer:
Aantal deelnemers: maximaal 2 deelnemers per bedrijf

Beursacties

Verschillende leveranciers bieden een speciale beursaanbieding aan. Deze aanbiedingen zijn uitsluitend geldig op zaterdag 15 juni.  

Hoe werkt het?  

In de stands ziet u welke aanbieding voor dat merk geldig is. In de beursspecial vindt u een notitieblad waarop u de aanbiedingen kunt noteren. Vervolgens kunt u de aanbiedingen zelf bij een van de vier bestelpunten in het stadion in bestelling zetten op uw klantnummer. Gaat u naar huis? Verstuur dan uw bestelling bij een van deze bestelpunten. Wij sturen uw bestelling dan zonder verzendkosten naar u op! 

Let op! Zorg dat u uw klantnummer meeneemt naar de beurs! 

Foodpleinen

U kunt de hele dag gratis bij meerdere bars terecht voor drinken en op de foodpleinen vindt u de volgende lekkernijen:

 • Biologische pasta of soep van Priméal bereid in onze Bewustwinkelen.nl foodtrailer 
 • Broodje warme beenham 
 • Broodje hamburger 
 • Biologische friet uit de Dapp frietfiets 
 • Ambachtelijk schepijs van IJsboerderij Dommerholt 
 • Biologische wijnproeverij van Glasses Wines 
 • Dr. A. Vogel Herbamare Foodtruck 

Praktische informatie

 

Vragen over de informatiebeurs?

U kunt terecht bij de klantenservice via de chat, mail of per telefoon.

E info@hollandpharma.nl
T 088 990 86 00

Komt u ook naar de Holland Pharma Informatiebeurs 2019