nl
en
fr
Wachtwoord vergeten?

« Terug

Deltas Vegetarisch koken voor sporters

Heerlijke en eenvoudige veggie recepten boordevol onmisbare voedingsstoffen.

Algemeen

Artikelnr.: 564413
Merk: Deltas
Omschrijving: Vegetarisch koken voor sporters
Inhoud: Boek
Advies verkoopprijs: € 24,95
BTW: L (9%)

Logistieke gegevens

Artikelgroep: Boeken/Folders
EAN code: 9789044752281
Min. bestelhoev.: 1
Beschikbaarheid: 1
Klantkorting?: ja
Leverbaar vanaf:
Benodigde licentie(s):

Leverancier

Artnr. leverancier: 0100230
Naam: Deltas-Centrale Uitgeverij BV
Telefoonnummer: 0162-498110
Foto

Heerlijke en eenvoudige veggie recepten boordevol onmisbare voedingsstoffen.

Wie serieus bezig is met zijn sport, moet ervoor zorgen dat hij dagelijks de nodige vitaminen, mineralen, koolhydraten en eiwitten binnenkrijgt om zo goed mogelijk te kunnen presteren. Vaak hoor je echter dat sport en een vegetarische levensstijl niet samengaan. Want waar haal je zonder vlees anders je eiwitten vandaan? En heb je dan geen tekort aan ijzer of vitamine B12? Niets is minder waar! 

In dit boek reikt voedingsdeskundige Anita Bean je meer dan 80 veggie recepten boordevol voedingsstoffen aan die perfect zijn voor sporters die vegetariër zijn of minder vlees willen eten. Daarnaast toont ze hoe vegetarische sporters net zo goed presteren als sporters die vlees eten en geeft ze je tips over hoe je eenvoudig en veilig overschakelt naar een vegetarische levensstijl. Van een handige sportreep tot een uitgebreid avondmaal, met de recepten in dit boek haal je het beste uit je trainingen, dat allemaal zonder vlees!

Anita Bean is een gerenommeerd diëtiste, gezondheidsauteur en levenslang vegetariër. Na haar carrière als Brits bodybuildingkampioene startte ze haar eigen dieetpraktijk en specialiseerde ze zich in sportvoeding. Ze schrijft voor verscheidene gezondheids- en sportmagazines en is ook auteur van verschillende boeken.

Uitgever
Deltas-Centrale Uitgeverij BV
De Wetering 1
4906 CT Oosterhout