nl
en
Wachtwoord vergeten?

« Terug

Deltas Lekker vegetarisch voor iedereen

In dit 100% veggie kookboek vind je een heleboel verrukkelijke recepten die eenvoudig te maken zijn en die ook bij kinderen in de smaak zullen vallen

Algemeen

Artikelnr.: 562305
Merk: Deltas
Omschrijving: Lekker vegetarisch voor iedereen
Inhoud: Boek
Advies verkoopprijs: € 18,45
BTW: L (9%)

Logistieke gegevens

Artikelgroep: Boeken/Folders
EAN code: 9789044749816
Min. bestelhoev.: 1
Beschikbaarheid: 1
Klantkorting?: ja
Leverbaar vanaf:
Benodigde licentie(s):

Leverancier

Artnr. leverancier: 0125213
Naam: Deltas-Centrale Uitgeverij BV
Telefoonnummer: 0162-498110
Foto

Vegetarisch koken is helemaal in, en dat heeft verschillende redenen: het is lekker en gezond, je kunt eindeloos variëren en je helpt het klimaat een handje. Als je, net zoals vele anderen, ook wat vaker vegetarisch op het menu wilt zetten voor je gezin, maar niet weet waar je moet beginnen, dan is dit kookboek precies wat je nodig hebt. Maar ook de fulltime vegetariër op zoek naar inspiratie vindt wat hij zoekt.

In dit 100% veggie kookboek vind je een heleboel verrukkelijke recepten die eenvoudig te maken zijn en die ook bij kinderen in de smaak zullen vallen. De recepten zijn ingedeeld volgens hun bereidingstijd, van snelle gerechten na een drukke werkdag tot uitgebreidere gerechten voor het weekend, voor een brunch met vrienden of voor de barbecue. Bovendien zijn de meeste recepten geschikt voor veganisten of kunnen ze gemakkelijk worden aangepast.