nl
en
Wachtwoord vergeten?

« Terug

Deltas De tarot van het goede boek en kaartenset

De klassieke tarot krijgt een moderne twist in dit prachtige spel, dat geworteld is in de positieve psychologie en persoonlijke transformatie.

Algemeen

Artikelnr.: 562284
Merk: Deltas
Omschrijving: De tarot van het goede boek en kaartenset
Inhoud: 1 set
Advies verkoopprijs: € 26,70
BTW: L (9%)

Logistieke gegevens

Artikelgroep: Boeken/Folders
EAN code: 9789044750959
Min. bestelhoev.: 1
Beschikbaarheid: 4
Klantkorting?: ja
Leverbaar vanaf:
Benodigde licentie(s):

Leverancier

Artnr. leverancier: 0048215
Naam: Deltas-Centrale Uitgeverij BV
Telefoonnummer: 0162-498110
Foto

De klassieke tarot krijgt een moderne twist in dit prachtige spel, dat geworteld is in de positieve psychologie en persoonlijke transformatie. De reeksen vertegenwoordigen de vier elementen - Lucht, Water, Aarde en Vuur - en de 78 kaarten worden gelezen als archetypische aspecten van de menselijke ervaring die we kunnen tegenkomen in onszelf of de wereld.

Anders dan bij de meeste tarotspellen zijn de boodschappen van de kaarten geen voorspellingen of waarschuwingen, maar positieve affirmaties in het 'nu', zodat je hun energie onmiddellijk en persoonlijk kunt voelen. Liefhebbers van de traditionele tarot kunnen dit spel ook gebruiken voor hun favoriete leggingen.

De tarot van de voorspoed komt vooral van pas wanneer je je verloren voelt en je zorgen maakt over de keuzes die je hebt gemaakt of op zoek bent naar een beter begrip van je situatie. Het gaat om het herkennen van de vele vormen van waarheid en om het zien van het licht dat de schaduw vergezelt, zodat je het licht kunt helpen om feller te schitteren.