nl
en
Wachtwoord vergeten?

« Terug

Deltas Raadgever beter slapen

Velen van ons hebben last van rusteloze nachten, maar voelen niet direct de behoefte om daar iets aan te doen.

Algemeen

Artikelnr.: 562274
Merk: Deltas
Omschrijving: Raadgever beter slapen
Inhoud: Boek
Advies verkoopprijs: € 23,15
BTW: L (9%)

Logistieke gegevens

Artikelgroep: Boeken/Folders
EAN code: 9789044749250
Min. bestelhoev.: 1
Beschikbaarheid: 1
Klantkorting?: ja
Leverbaar vanaf:
Benodigde licentie(s):

Leverancier

Artnr. leverancier: 0044949
Naam: Deltas-Centrale Uitgeverij BV
Telefoonnummer: 0162-498110
Foto

Velen van ons hebben last van rusteloze nachten, maar voelen niet direct de behoefte om daar iets aan te doen. We gebruiken grote hoeveelheden cafeïne en suiker om onze vermoeidheid te verdoezelen en zo de dag door te komen. Toch hebben de uren die we in bed doorbrengen de grootste impact op ons humeur, onze motivatie en ons vermogen om beslissingen te nemen. 

Nick Littlehales is een toonaangevend slaapcoach en adviseert de grootste namen uit de sportwereld, onder meer Team Sky, voetballers in de Premier League en olympische goudenmedaillewinnaars. In dit baanbrekende boek vertelt hij alles over zijn R90-programma, waarbij je slaaproutine wordt bepaald door een vaste wektijd en cycli van 90 minuten, in tegenstelling tot het achterhaalde idee van 8 uur per nacht. 

Verder laat hij zien hoe je je persoonlijke slaapcyclus in kaart kunt brengen, wat de ideale temperatuur is in de slaapkamer en wat voor matras en beddengoed je het beste kunt gebruiken… en vooral ook hoe dutjes je leven kunnen veranderen! Sla dit boek snel open en leer van de allerbeste topsporters hoe je dankzij een slimme nachtrust meer zelfvertrouwen krijgt en succesvoller en gelukkiger wordt!