nl
en
Wachtwoord vergeten?

« Terug

Puressentiel Gewricht & spiergel 14 essentiele olien

De gel Gewrichten en Spieren is aanbevolen voor sporters (voor en na de inspanning) en voor personen die last hebben van spierpijn (torticollis, rugpijn, spiersamentrekkingen, verlate spierpijn, stijfheid ).

Algemeen

Artikelnr.: 562245
Merk: Puressentiel
Omschrijving: Gewricht & spiergel 14 essentiele olien
Inhoud: 60 ml
Advies verkoopprijs: € 14,19
BTW: L (9%)

Logistieke gegevens

Artikelgroep: Overig lichaam
EAN code: 3401397097401
Min. bestelhoev.: 1
Beschikbaarheid: 6
Klantkorting?: ja
Leverbaar vanaf:
Benodigde licentie(s):

Leverancier

Artnr. leverancier: 55301
Naam: T.S. Health Products BV
Telefoonnummer: 0341-426966
Website: www.tshealthproducts.nl

De gel Gewrichten en Spieren is aanbevolen voor sporters (voor en na de inspanning) en voor personen die last hebben van spierpijn (torticollis, rugpijn, spiersamentrekkingen, verlate spierpijn, stijfheid …). Door deze 14 essentiële oliën met rustgevende parfums (Kajapoetolie, Loopkamille, Kruidnagel, Eucalyptus, Bergthee, Jeneverbes, Lavandin, Marjolein, Pepermunt, Niaouli, Nootmuskaat, Den, Rozemarijn, Terpentijn) grondig in te masseren, biedt deze gel een doeltreffende oplossing om pijn te bestrijden en uw welzijn te verhogen.

Medisch hulpmiddel

EOBBG essentiële oliën (Essentiële Oliën Botanisch en Biochemisch Gedefinieerd) - Formule van 99,9% natuurlijke oorsprong - Zonder kleurstof - Zonder bewaarmiddel - Zonder synthetisch parfum - Zonder minerale oliën.

- Verlicht de pijn onmiddellijk en duurzaam, 
- Bevordert de relaxatie van de spieren, 
- Ontspant en kalmeert spierspanningen en -samentrekkingen, 
- Helpt comfort, mobiliteit en soepelheid terug te vinden en de fysieke activiteit te verbeteren, ook bij dagelijkse activiteiten (autorijden, zich aankleden, zich wassen, tassen dragen …).

Toepassing
De gel Gewrichten en Spieren is aanbevolen voor sporters (voor en na de inspanning) en voor personen die last hebben van spierpijn (torticollis, rugpijn, spiersamentrekkingen, verlate spierpijn, stijfheid …).

Samenstelling
Kajapoetolie, Loopkamille,Kruidnagel, Eucalyptus, Bergthee, Jeneverbes, Lavandin, Marjolein, Pepermunt, Niaouli, Nootmuskaat, Den, Rozemarijn, Terpentijn

Gebruik
Breng een kleine hoeveelheid gel 2 keer per dag aan op de gevoelige gewrichten en spieren (rug, nek, schouders, ellebogen, polsen, handen, heupen, knieën, enkels, voeten) voor verlichting en een verhoogd welzijn. Masseer het product grondig in. Na gebruik de handen wassen.Voor uitwendig gebruik.

Waarschuwing
Af te raden bij kinderen jonger dan 7 jaar, bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, bij personen met een voorgeschiedenis van convulsieve of epileptische stoornissen en bij personen die allergisch zijn voor salicylaten. Personen onder medische behandeling en kinderen dienen een gezondheidsspecialist te raadplegen. Vermijd contact met de ogen, met de slijmvliezen en met beschadigde huid. Niet gebruiken bij allergische personen zonder voorafgaande huidtest.

Fabrikant
TS Health Products
Gelreweg 9
3843 AN Harderwijk