nl
en
fr
Mot de passe oublié ?

« Retour

Joik Soywax kaars oh christmas

Joik soywax kaars oh christmas

Général

Code produit: 935252
Marque: Joik
Description: Soywax kaars oh christmas
Contenance: 145 gram
Prix de vente conseillé: € 15,90
TVA: H (21%)

Données logistiques

Catégorie: Overig huishoudelijk
Code EAN: 4742578007307
Quantité minimale de commande: 1
Disponibilité: 1
Remise client ?: ja
Livrable à partir de:
Licence(s) nécessaire(s):

Fournisseur

Code produit fournisseur: A005270
Nom: Yaviva
Numéro de téléphone: 0343755287
Site internet: www.yaviva.nl
Photo

Een gezellige, aromatische wintervakantie-mix van dennen en sparren met rijke basisnoten van cederhout geïnspireerd op de mooiste tijd van het jaar.

Alle kaarsen van Joik bevatten biologische afbreekbare soja-wax, die zorgt dat de kaars schoon brand en de perfecte verspreiding van de geur geeft. Er wordt gebruik gemaakt van een katoenen lont en van zorgvuldig geselecteerde premium kwaliteit geparfumeerde oliën, die hun naam trouw zijn en de kamer vullen met een heerlijk aroma. Deze hand gegoten kaars heeft ongeveer 30 branduren.  Natuurlijk niet getest op dieren - vegan

Ingredienten
Vegan Soja-wax

Gebruik
Snijd of knip de lont altijd af tot 5 mm voordat je je Joik-kaars aansteekt. Dit zorgt ervoor dat de lont gaat roken. Als je de lont niet afknipt, kan de vlam te groot worden en gaat de lont rook produceren - het branden van een kaars onder deze omstandigheden kan gevaarlijk zijn en het beschadigt ook de kwaliteit van de kaarsbrandervaring. Als je ziet dat de vlam te groot wordt of rookt, doof je de kaars, knip je de lont en steek je de kaars opnieuw aan.

Waarschuwingen
Brand de kaars niet langer dan 3-4 uur aaneengesloten. Plaats de kaars altijd op een hitte bestendige ondergrond en uit de buurt van objecten die vlam kunnen vatten. Houdt een kaars altijd buiten het bereik van kinderen en huisdieren. Brand geen kaars op tochtige plaatsen. Laat een brandende kaars nooit onbeheerd achter.

Distributeur Benelux: 
Yaviva Eco cosmetica
Kwekerijweg 2b
3709JA Zeist