nl
en
fr
Forgot your password?

« Terug

Able 2 Dek a bed dekbed opmaakhulp

De DEK-A-BED is een innovatieve oplossing voor het eenvoudig vervangen van uw dekbedovertrek.

Algemeen

Artikelnr.: 959136
Merk: Able 2
Omschrijving: Dek a bed dekbed opmaakhulp
Inhoud: 1 stuks
Advies verkoopprijs: € 34.95
BTW: H (21%)

Logistieke gegevens

Artikelgroep: Hulpmiddelen
EAN code: 5430000254007
Min. bestelhoev.: 1
Beschikbaarheid: 1
Klantkorting?: ja
Leverbaar vanaf:
Benodigde licentie(s):

Leverancier

Artnr. leverancier: DB1000
Naam: Able2 BV
Telefoonnummer: 0168331133
Website: www.able2.nl

De DEK-A-BED is een innovatieve oplossing voor het eenvoudig vervangen van uw dekbedovertrek. Plaats de DEK-A-BED steunen aan het hoofdeinde onder het matras. Steek de hoeken van het dekbed in de overtrek en plaats deze hoeken in de steunen. De DEK-A-BED houdt het geheel voor u vast. Vervolgens kunt u eenvoudig het overtrek over het dekbed trekken. De DEK-A-BED schuift u na gebruik eenvoudig in en kan op zijn plaats blijven zitten.

Gebruik
1. Plaats de DEK-A-BED steunen éénmalig aan het linker- en rechterhoofdeinde onder het matras. Handig is dat de twee hulpmiddelen hier gewoon kunnen blijven zitten. 

2. Steek de hoeken van het dekbed in de hoeken van het dekbedovertrek. Klem deze van onderaf in de opening van de DEK-A-BED en trek vervolgens goed aan. Stevig aantrekken zorgt ervoor dat alles op z’n plek blijft en u niet opnieuw hoeft te beginnen.

3. Terwijl de DEK-A-BED het overtrek met dekbed op zijn plaats houdt, trekt u het overtrek er simpelweg overheen. Bij een breed dekbed kunt u het dekbed met overtrek van onderuit wat opschudden zodat het midden van het dekbed ook op zijn plaats zit.

4. Maak de hoeken van het dekbed los en schuif het hulpmiddel naar beneden zodat het niet zichtbaar is.