nl
en
fr
Forgot your password?

« Terug

Ecodoo Zwarte zeep spray

Zwarte zeep spray is multifunctioneel waardoor je niet meerdere huishoudelijke reinigingsproducten hoeft aan te schaffen.

Algemeen

Artikelnr.: 941356
Merk: Ecodoo
Omschrijving: Zwarte zeep spray
Inhoud: 750 ml
Advies verkoopprijs: € 5.08
BTW: H (21%)

Logistieke gegevens

Artikelgroep: Overig huishoudelijk
EAN code: 3380380089015
Min. bestelhoev.: 1
Beschikbaarheid: 6
Klantkorting?: ja
Leverbaar vanaf:
Benodigde licentie(s):

Leverancier

Artnr. leverancier: 8901
Naam: Ekibio
Telefoonnummer: 0889908600
Website: www.ekibio.fr/groupe-bio/en/home
Foto

Zwarte zeep spray is multifunctioneel waardoor je niet meerdere huishoudelijke reinigingsproducten hoeft aan te schaffen. Dat scheelt geld en ruimte! De biologische formule bevat lijnzaadolie en een vleugje biologische essentiële lavendelolie, dat een heerlijke, frisse geur achterlaat in je huis. Ecodoo Zwarte zeep bevat geen kleurstoffen, parfum of synthetische conserveringsmiddelen. De zeep is een gecertificeerd eco-reinigingsmiddel afkomstig uit Frankrijk. dit veelzijdige reinigingsmiddel is eenvoudig in gebruik, reinigt en geeft glans aan alle soorten vloeren en oppervlakken. Bovendien helpt de Zwarte zeep spray planten te beschermen tegen bladluis, spinnen en ander ongedierte.

Ingredienten
5-15% zeep, bevat ook water, kaliumcarbonaat, glycerine, natriumcitraat, trisodium zout van metylglycinediazijnzuur, lavandel* essentiële olie, Linalool.
*0,15% van de ingrediënten is van bioloigsche teelt.
99% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong.

Gebruik
Schudden voor gebruik. Spray op het te behandelen oppervlak, wrijf en spoel het af. Wrijf daarna het behandelde oppervlak af met een schone doek.
Voor het reinigen van linnen: spray wat vloeistof op de stof, wrijf het in en was het onmiddelijk in de wasmachine op het gebruikelijke programma.
Bevat geen dierlijke bestanddelen en is niet getest op dieren.