nl
en
fr
Forgot your password?

« Terug

Yours Healthcare Handboek gemmotherapie

Het handboek voor gemmotherapie is een verhelderend en rijk ge´llustreerd naslagwerk over de jongste tak van de fytotherapie.

Algemeen

Artikelnr.: 905019
Merk: Yours Healthcare
Omschrijving: Handboek gemmotherapie
Inhoud: Boek
Advies verkoopprijs: € 30.35
BTW: L (9%)

Logistieke gegevens

Artikelgroep: Boeken/Folders
EAN code: 9789080778443
Min. bestelhoev.: 1
Beschikbaarheid: 6
Klantkorting?: ja
Leverbaar vanaf:
Benodigde licentie(s):

Leverancier

Artnr. leverancier: 9789080778443
Naam: Yours Healthcare Boeken
Telefoonnummer: 0880075777
Website: www.yours-healthcare.eu
Foto

Het handboek voor gemmotherapie is een verhelderend en rijk geïllustreerd naslagwerk over de jongste tak van de fytotherapie. De gemmotherapie maakt gebruik van de embryonale weefsels van bomen en hun toepassing is verrassend veelzijdig.

In het handboek voor gemmotherapie vindt u een beknopte uiteenzetting over de definitie, de wetenschappelijke achtergrond, de bereiding en de dosering. Drieënvijftig uitgebreide monografieën met vooral een grondige weergave van de eigenschappen en de indicaties van de verschillende gemmotherapeutica, alsook de mogelijke combinaties vormen de hoofdmoot van het werk.

Daarnaast een overzicht van het werkingsgebied van de diverse gemmoterhapeutische middelen opgenomen en een repertorium met meer dan 280 aandoeningen en de passende gemmotherapeutica.

Het handboek voor gemmotherapie richts zich in het algemeen tot al wie belangstelling heeft voor natuurlijke geneeswijzen en in het bijzonder tot personen die met fytotherapie omgaan.