nl
en
Forgot your password?

« Terug

Deltas Fodmap arm koken

Deltas Fodmap arm koken

Algemeen

Artikelnr.: 562302
Merk: Deltas
Omschrijving: Fodmap arm koken
Inhoud: Boek
Advies verkoopprijs: € 25.65
BTW: L (9%)

Logistieke gegevens

Artikelgroep: Boeken/Folders
EAN code: 9789044750003
Min. bestelhoev.: 1
Beschikbaarheid: 5
Klantkorting?: ja
Leverbaar vanaf:
Benodigde licentie(s):

Leverancier

Artnr. leverancier: 0121120
Naam: Deltas-Centrale Uitgeverij BV
Telefoonnummer: 0162-498110
Foto

Het FODMAP-arme dieet wordt steeds meer erkend als doeltreffende aanpak voor spijsverteringsproblemen zoals het prikkelbaredarmsyndroom (PDS) omdat het leidt tot een aanzienlijke vermindering van symptomen bij meer dan 70% van de mensen die het hebben geprobeerd. Als mensen FODMAP's (bepaalde koolhydraten die vaak slecht worden opgenomen door de dunne darm) weglaten uit hun dagelijkse voeding, weten ze vaak niet hoe ze goed kunnen blijven eten zonder basisvoedingsmiddelen zoals brood, pasta, zuivel, uien en knoflook.

Dit boek verandert dat allemaal! Met tientallen heerlijke recepten - zoals granola met kokos en gemengde zaden als ontbijt, geitenkaassalade als lichte lunch, Mexicaanse kipfajita's als diner en chocolade-bietbrownies als dessert - kun je echt verlichting vinden en weer gaan genieten van eten.

Paula Mee en Lorraine Maher zijn ervaren voedingsdeskundigen en adviseren mensen met en zonder darmproblemen om het juiste dieet te vinden. Ze hebben beiden de specialisatie FODMAP behaald aan het King's College in Londen en stellen alles in het werk om de PDS-symptomen van hun cliënten onder controle te krijgen en te houden.